Futbol Sala, Casserres Femení

Exhibició reparadora (6-0)

Exhibició reparadora (6-0)
Celebració del gol de Nerea Gómez. LÍDIA LÓPEZ

Una de les millors tardes aquesta temporada. El conjunt del Molles Malé Casserres torna a guanyar a la seva pista per oblidar la darrera entrebancada a casa i s’imposa al CEFS Santpedor per un contundent 6 a 0. Hem de remuntar fins al mes de novembre per trobar l’única jornada de la temporada d’enguany que les de Casserres van aconseguir mantenir la porteria a zero. La setmana vinent, les berguedanes jugaran a domicili contra el Poble Sec, un equip de mitja taula.

El joc va arrencar de forma pausada, sense gaire moviment. Cap dels dos equips mostrava prou iniciativa per agafar el domini del partit i la primera part del període es va desenvolupar amb estabilitat i on només els robatoris de pilota i els consegüents contraatacs creaven perill a les porteries. De mica en mica, les berguedanes van anar entrant més al partit i van fer seu el control tot pressionant a unes rivals que restaven a darrere, intentant resistir els atacs de les locals. La falta d’encert no deixava al Casserres certificar el domini, i tot apuntava a un descans sense gols fins que, restant setze segons de part, la juvenil Clàudia Boixader rematava a porta i donava una dosi d’optimisme a les jugadores de cara a la segona meitat.

A la represa, les berguedanes mantenien la determinació de guanyar el partit i persistien en fer pressió sobre les bagenques, que no trobaven la manera d’agafar el ritme de les rivals. Aviat, les locals van traslladar l’acció del partit a l’àrea visitant i es van succeir els xuts a porta, amb ocasions per Cèlia, Jeni i Gemma que no trobaven sort. Altra vegada, seria un dels reforços del conjunt juvenil, Martina Vilà, l’encarregada de fer gol i donar l’empenta definitiva al Casserres. El partit feia un canvi en aquest punt, i els dos equips posaven una marxa més que es mantindria fins al final, si bé les locals en traurien més partit.

Cris Rial feia el tercer gol local amb només dos minuts més per donar continuïtat al bon moment de les berguedanes. Les de Santpedor van insistir en la remuntada i van generar diverses ocasions que la portera casserrenca, Quar, va encarregar-se d’aturar. La falta de resolució va anar frustrant a les visitants, que es va anar desinflant i fins a perdre les idees davant d’un Casserres cada cop més gran. Al minut 31, era Nerea Gómez l’encarregada d’ampliar el marcador i donava pas a un tram final de partit on les berguedanes van gaudir de la màxima comoditat. Jeni Serralvo era l’encarregada de posar punt final a una gran tarda, primerament sorprenent a les rivals amb un sac de banda molt ràpid que les bagenques no tenien ocasió de seguir i, al cap d’un minut més, robant la pilota dins de l’àrea i, després de desfer-se de la portera, no perdonava i feia el 6 a 0 definitiu.

Martina VilàMartina Vilà Jugadora del Molles Malé Casserres

“M’he trobat molt bé aquesta tarda i he gaudit del partit. Hi ha hagut bon ambient, tant a la pista com a la grada i això sempre ajuda. És veritat que inicialment hem sortit una mica adormides però hem anat despertant i, en especial a la segona part, hem jugat molt bé per imposar-nos a les rivals, que tot i tenir un ritme de joc més lent que el nostre, també tenien un bon nivell.”

Martina Vilà Primera Catalana FS Santpedor

Comentaris