UE Avià

Càstig excessiu (1-4)

Càstig excessiu (1-4)
Acció del partit entre l'Avià i el Sabadell Nord. XAVI LÓPEZ

La Unió Esportiva Avià no aixeca cap. Després de caure golejat per 6 a 2 al camp del Tona la setmana passada, l’equip dirigit per Joan Flores va tornar a encaixar una nova golejada aquest dissabte. Aquest cop, però, malgrat l’1 a 4 final, la imatge de l’equip va ser molt diferent. De fet, el rival –el Sabadell Nord- no va sentenciar el partit fins els últims deu minuts.

En els primers compassos de partit, la referència atacant vallesana, Carlos Rosa, va obrir la llauna amb el 0 a 1. Era el minut 6 i l’Avià es veia obligat a remuntar una setmana més. Els avianesos, però, van anar entrant en el partit amb el pas dels minuts i van protagonitzar una segona meitat de la primera part molt bona. El Sabadell Nord va estar aculat al seu propi camp fins que, a base d’insistència, Roger Claret va fer l’empat a 1 per l’Avià. Malgrat tot, l’alegria duraria ben poc al bàndol avianès, i és que al cap d’un minut arribaria la reacció visitant, amb l’1 a 2 de Sergi Martí. Amb l’avantatge mínim pel conjunt de Sabadell es va arribar al descans.

A la represa, el partit va estar obert fins el tram final. A més, amb el pas dels minuts, l’enfrontament va guanyar en intensitat i, a la vegada, la tensió també va augmentar a les grades. Una sèrie de decisions arbitrals polèmiques van encendre el públic i, fins i tot, als jugadors. De fet, Ivan Lianes va ser expulsat per qüestionar l’actuació arbitral just després de ser substituït i, en les protestes per l’expulsió, l’entrenador, Joan Flores, també va veure la targeta vermella.

El ball de targetes es va produir al minut 84, just després de l’1 a 3 del Sabadell Nord. Fins aleshores, l’Avià, veient-se amb opcions de sumar contra un dels clars candidats a l’ascens, va anar acumulant homes en atac i això va deixar la defensa un pèl més desprotegida. El davanter visitant Carlos Rosa va aprofitar aquests espais per marcar el seu segon gol de la tarda i sentenciar pràcticament l’enfrontament. Ja en temps afegit, Joan Antoni Garcia va aprofitar una falta per fer el definitiu 1 a 4.

El post-partit: Avià 1 Sabadell Nord 4

joan-floresJoan Flores Entrenador de la Unió Esportiva Avià

“Estem al mig del Tourmalet de Segona Catalana i això, en una situació com la nostra, és un problema encara més gran. L’equip va planta cara, però amb l’1 a 4 final queda una imatge horrorosa, molt enganyosa tenint en compte el que es va veure. Vam arribar al final del partit amb opcions i això ens va empènyer a acumular homes a dalt i a deixar un pèl descuidat el mig del camp. El Sabadell Nord és un equip molt sòlid i capaç de guanyar partits per petits detalls. Ara ens venen dos partits fora de casa que són realment molt complicats. Tot el que sigui sumar-hi serà bo. Les nostres opcions passen per capgirar la truita i encadenar una sèrie de victòries. En mig del Toumalet és complicat, però des que sóc a la banqueta només hem perdut contra l’OAR –que era el primer partit- i contra el Berga. La resta de derrotes que hem encaixat són contra els equips de dalt.”

Fitxa del partit

Classificació del grup 4 de Segona Catalana

Propera jornada

Futbol Grup 4 Joan Flores Sabadell Nord Segona Catalana

Comentaris