Futbol Sala, Casserres Femení

Seguir sumant, l’objectiu primordial (2-2)

Seguir sumant, l’objectiu primordial (2-2)
Jugadores del Casserres al darrer partit a casa. LÍDIA LÓPEZ

Es prolonga la igualtat contra l’etern rival. Les noies del Molles Malé Casserres s’han desplaçat aquesta jornada a la pista d’un dels equips més coneguts per les berguedanes, el Pla de Llobregat, amb les que comparteixen lliga des de l’etapa a Segona Catalana. En aquesta ocasió, amb molta menys tensió que en altres trobades, el partit va finalitzar amb l’empat a 2 i un punt per a cada conjunt. Les berguedanes recuperen l’ànim per encarar el pròxim partit contra el CEFS Santpedor, rival directe a la classificació.

Les de Casserres arribaven a la pista de l’Hospitalet de Llobregat conscients que el partit seria complicat, amb només dos canvis a la banqueta i sense portera. La situació adversa no va alterar a les jugadores, que van iniciar el partit amb concentració i seriositat. Les locals, que van llegir perfectament el context del seu adversari, van aprofitar per sortir al cent per cent i tancar a darrere a les visitants. Aquesta empenta va fer que al minut quatre, el marcador ja es mogués a favor de les del Pla, si bé les berguedanes no es van enfonsar i van continuar lluitant i intentant fer més pressió a les rivals. El joc es va igualar i si bé se succeïen els xuts a porta, no hi havia ocasions gaire clares per cap dels conjunts. Jeni Serralvo era l’encarregada de retornar la igualada al lluminós amb una bona jugada personal que no canviaria les línies del partit. Tot i l’equilibri constant, les locals aconseguien fer un segon gol a les acaballes de la primera meitat que donava un breu avantatge de 2 a 1 sobre les berguedanes de cara al descans.

La segona part va ser un calc de la primera, certificant la màxima igualtat entre ambdós equips una vegada més. Ocasions poc definides, possessió repartida i molta tranquil·litat en un partit que sol ser molt combatiu. Novament, una acció quatre minuts després de la represa movia el marcador, en aquesta ocasió, a favor de les casserrenques. Un xut de Jeni generava caos a l’àrea local i finalitzava amb la pilota dins de la xarxa amb intervenció de la 24 del Pla. I, una vegada més, l’estabilitat posseïa el partit i es mantindria així fins a la botzina final i l’empat 2 a 2.

Gemma BaraldésGemma Baraldés Jugadora del Molles Malé Casserres

“Penso que hem fet un bon partit tenint en compte l’hora tan dolenta a la quina vam jugar i l’equip limitat que teníem, amb només dos canvis i jo mateixa a la porteria. És un conjunt amb el quin tenim molta rivalitat i això sempre ens fa tenir més ganes a cada trobada. Trobo que l’empat és el resultat més just i ens dóna un punt molt necessari per nosaltres, que ens ajuda a encarar millor el partit d’aquesta setmana.”

Gemma Baraldés Pla de Llobregat Primera Catalana FS

Comentaris