Esquí

Els joves dels Mountain Runners s’emporten el campionat d’Espanya de clubs

Els joves dels Mountain Runners s’emporten el campionat d’Espanya de clubs
Els berguedans celebren uns resultats que els porten al capdamunt del podi. MOUNTAIN RUNNERS

Els Mountain Runners del Berguedà han sumat una nova victòria col·lectiva aquest cap de setmana. L’entitat de la comarca ha aconseguit guanyar els Campionats d’Espanya de Clubs d’esquí de muntanya, disputats aquest dissabte i diumenge a Cerler, Osca.

Concretament, el club berguedà va disputar la competició en les categories de junior i cadet, imposant-se al conjunt madrileny Tierra Tragáme. Els joves que hi van participar són: Eloi Escobet, Bernat Raja, Tomeu Comellas, Ot Ferrer, Joan Soler, Enric Baños, Ares Torra, Núria Torra, Núria Gras, Aina Monné, Maria Costa.

Des del club valoren molt en positiu aquest cap de setmana, alhora que lamenten que a Catalunya no hi hagi un campionat com aquest. L’entitat berguedana creu que la Federació Catalana hauria de donar als clubs el suport que es mereixen.

La setmana vinent els atletes dels Moutain Runners del Berguedà tenen una altra cita important. Ot Ferrer, Núria Torra, Ares Torra i Maria Costa competiran als Campionats d’Europa de Sicília.

AE Mountain Runners ares torra Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà Maria Costa Mountain Runners Mountain Runners del Berguedà Núria Torra Ot Ferrer

Comentaris