Motor

El gironellenc Grau Franch, de només 5 anys, apunta maneres a la Copa Catalana de Trial de Nens

El gironellenc Grau Franch, de només 5 anys, apunta maneres a la Copa Catalana de Trial de Nens

Té cinc anys i, no només s’atreveix a fer equilibris sobre una moto de trial, sinó que ho fa bé i destaca. El gironellenc Grau Franch, del Moto Club Baix Berguedà, ha començat amb bon peu la Copa Catalana de Trial de Nens. La primera prova del campionat es va disputar diumenge a Esplugues del Llobregat, on Franch va demostrar un gran equilibri sobre la moto, amb només dues penalitzacions, i va pujar al segon esglaó del podi en categoria d’Iniciació.

Una brillant actuació d’Aleix de la Fuente, que no va cometre cap error en tot el circuit, va privar el més que jove pilot gironellenc d’endur-se la victòria. Per darrere, Oriol Sans, amb 16 penalitzacions, va completar el podi d’Iniciació.

La cursa inaugural de la temporada va servir per veure pilots que debutaven en una categoria superior, però també d’altres que estrenaven moto nova. La prova, a més, era puntuable pel Campionat Provincial de Barcelona, el Trofeu Diputació Memorial Miquel Martínez, i va comptar amb més de quaranta participants entre totes les categories. Entre tots ells, Franc va ser un dels destacats. Amb cinc anys, és una de les sensacions del trial català de nens.

WhatsApp Image 2018-02-21 at 11.32.58 (1)

Copa Catalana de Trial de Nens Grau Franch Trial trial de nens

Comentaris