Atletisme

Uns 40 nens i nenes del Berguedà es classifiquen per a la final del Campionat de Catalunya de cros

Uns 40 nens i nenes del Berguedà es classifiquen per a la final del Campionat de Catalunya de cros
La nova samarreta per als representats comarcals a la final del campionat català. CEDIDA

42 nens i nenes d’arreu del Berguedà s’han classificat per la final del Campionat Nacional de Catalunya de Cros. La cita serà el proper diumenge, dia 25 de febrer, a La Muntanyeta de Moja, a Olèrdola. Els representants de la comarca participaran en la prova gràcies als seus resultats en els crosos que s’han disputat al llarg de la temporada. A Olèrdola competiran contra petits atletes dels altres consells esportius catalans.

El seleccionador i membre de la junta directiva del Consell Esportiu del Berguedà, Alfonso López, ha celebrat que aquest any la participació en els crosos ha estat “un èxit” durant tota la temporada. Malgrat tot, López recalca que l’objectiu del campionat nacional de cros no és altre que “gaudir d’aquesta bonica disciplina, que és tota una experiència, i treure un bon record de la competició”.

A banda, en clau comarcal, la gran novetat és que els nens i nenes que representaran el Berguedà vestiran la mateixa samarreta. A més, s’han pogut fer diversos entrenaments on nois i noies de diferents escoles s’han trobat i han gaudit d’una formació especial per a l’ocasió.

Alfonso López Campionat de Catalunya de cros Consell Esportiu del Berguedà cros

Comentaris