Atletisme

El berguedà Xavi Tomasa s’imposa amb autoritat als 15km de la 7a Maratest, al Prat del Llobregat

El berguedà Xavi Tomasa s’imposa amb autoritat als 15km de la 7a Maratest, al Prat del Llobregat
Xavi Tomasa, al centre de la imatge, de blau, en els primers compassos de Maratest. MARATEST.COM

El berguedà Xavi Tomasa s’ha endut aquest cap de setmana la prova de 15 quilòmetres de la 7a Maratest, al Prat del Llobregat. Tomasa va ser el primer en creuar la línia d’arribada i va aturar el cronòmetre als 50 minuts i 6 segons. Poc després va arribar Antonio Godoy, que va fer un temps de 52 minuts i 35 segons, mentre que el podi el va completar Víctor Doblas, amb una marca de 52 minuts i 51 segons.

En categoria femenina, Marta Galimany (54:39), Gema Barrachina (55:42) i Yolanda Ruiz (1:03:14) van ocupar les places de podi.

Pel que fa a la prova llarga, de 30 quilòmetres, els guanyadors van ser Roger Roca (1:44:30) i Judit Corachan (2:08:58). En categoria masculina, Farid Khtira (1:50:15) i José Manuel Perez (1:50:15) han acompanyat Roger Roca al podi; mentre que en noies, Cristina Prat (2:09.40) i Ruth Guillem (2:11.59), segona i tercera, van completar els llocs de privilegi.

La setena edició del Maratest van comptar amb la participació de 2.500 atletes d’arreu del país i es va desenvolupar pels camins del Delta del Llobregat i la Carretera de la Platja. Durant tota la jornada, l’ambient festiu va ser el predominant i els atletes van poder preparar-se per a propers objectius de marató o mitja marató en un circuit atractiu. Pel que fa a Tomasa, la victòria confirma un cop més el seu gran moment de forma i suma un altre premi a una temporada per emmarcar.

Maratest Xavi Tomasa

Comentaris