Atletisme

El berguedà Toni Baños buscarà establir un nou rècord d’Espanya a l’internacional sub-20 de Minsk

El berguedà Toni Baños buscarà establir un nou rècord d’Espanya a l’internacional sub-20 de Minsk

El berguedà Toni Baños ha estat escollit per la Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA) per formar part de la selecció estatal sub-20 que competirà a l’internacional sub-20 en pista coberta el proper cap de setmana, 24 i 25 de febrer, a Minsk (Bielorússia). A banda del combinat espanyol, també hi seran les seleccions d’Azerbaidjan, Estònia, Israel, Lituània, Letònia, Turquia, Ucraïna i Bielorússia.

És la segona participació internacional de Baños amb la sel·lecció espanyola. Fa un any, l’atleta de Berga, que corre per l’Avinent Manresa, ja va disputar el Campionat del Món Juvenil a Nairobi (Kènia), on es va classificar per la final dels 2.000 metres obstacles però es va haver de conformar amb la 14a posició.

Aquest cop, a Minsk, el berguedà disputarà la prova dels 2.000 metres obstacles, però ho farà en pista coberta, un fet insòlit fins ara. D’aquesta manera, si Baños finalitza la prova, establirà un rècord d’Espanya en aquesta disciplina, ja que mai abans cap atleta estatal hi ha participat. La selecció espanyola està formada per 22 atletes d’arreu del país. Hi ha 11 nois i 11 noies, i entre tots ells hi ha 4 catalans.

2.000 metres obstacles Avinent Manresa internacional sub-20 Minsk obstacles pista coberta RFEA selecció espanyola Toni Baños

Comentaris