Descens

Bona estrena de Roger Mateos a la Copa Catalana de descens

Bona estrena de Roger Mateos a la Copa Catalana de descens

El biker berguedà Roger Mateos ha firmat una bona actuació a la primera prova de la Copa Catalana de Descens d’enguany. La població selvatana d’Osor va ser l’escenari de la prova d’aquest darrer cap de setmana, on van participar més de 180 corredors repartits en diverses categories, des de l’Infantil fins la Màster 60.

Mateos, inscrit a la categoria sub-23, va finalitzar desè a la classificació general després de col·locar-se a la novena posició a la fase classificatòria. Els guanyadors absoluts van ser Isaac Perich i Andrea Farías, i van completar el podi Alba Aracil, Telma Torregrossa, Alex Marin i Ferran Jorba respectivament.

La competició es va dur a terme al circuit de Bike Park d’Osor, on es va definir un recorregut de 1900 metres i 300 metres de desnivell negatiu. La pluja de dissabte a la tarda i vespre va deixar el circuit molt moll i delicat de practicar pels entrenaments. L’endemà diumenge, dia de la final, els bikers van trobar un recorregut que patinava durant la màniga classificatòria. A força de circular-hi, però, el traçat es va anar assecant i va quedar en perfectes condicions per la fase final.

Roger Mateos participarà en totes les proves de la Copa Catalana així com a alguna prova internacional a països com Andorra, França o Portugal. La propera cita del campionat català serà el Gran Premi RockShox a Sant Andreu de la Barca el cap de setmana de l’11 i 12 de març.

BTT Roger Mateos

Comentaris