Bàsquet, Bàsquet Berga

Massa càstig a una gran primera meitat (69-53)

Massa càstig a una gran primera meitat (69-53)
Eloi Edo fa ua entrada a cistella en el partit de la primera volta

Com la nit i el dia. Així es van diferenciar la primera i la segona meitat del partit del Beep Bàsquet Berga d’aquest cap de setmana. L’equip va ser millor els primers dos parcials, però es va veure superat en els altres dos pel CB Vilatorrada, que va acabar ampliant l’avantatge per situar el definitiu 69 a 53.

Els de Manel de Haro van sortir molt ficats al partit. El conjunt va aconseguir fer el que havia treballat als entreaments, aturant al rival sense deixar-lo tirar de 3, ja que l’anotació és l’arma de l’equip més ofensiu de la lliga. El Berga es trobava còmode, però la diferència no va ser gaire important al final dels primers 10 minuts. Al segon parcial va seguir la tònica, i la defensa pràcticament impecable va ajudar als visitants a escapar-se de 8 punts, també ajudats a estones per certa fluïdesa ofensiva.

Però tot va canviar després del descans. L’equip surt desconnectat, desordenat en atac i prenent males decisions. Això porta a que la defensa també empitjori, cosa que el rival aprofita per tornar-se a posar al partit i, al final del tercer parcial, ja es posa per davant. El Berga no troba solucions i la desorganització i la falta d’idees ajuden a que el Vilatorrada, que juga a plaer, controli el partit i acabi fent més gran un avantatge sense que el Beep ho pugui remeiar.

La derrota i el partit de carnestoltes ajornat deixen a l’equip a una fictícia 9a plaça, amb 9 victòries i 8 derrotes. Els de negre rebran al CB Salou B aquesta jornada vinent, que és 6è classificat amb 10 victòries i 8 derrotes.

El post-partit: CB Vilatorrada 69 – Beep Bàsquet Berga 53

RIBERARETALLMarc Ribera Ajudant tècnic del Bàsquet Berga

“Era un partit que teníem molt preparat, ja que havíem jugat contra ells feia un parell de setmanes a casa, i anàvem amb moltes ganes de demostrar que el partit a casa no reflectia el veritable nivell. Teníem molt clar els seus punts forts. La diferència final no reflecteix el partit, hauria d’haver sigut molt més ajustada i és una llàstima, ja que vam fer una molt bona primera part i hauríem guanyat si haguéssim continuat igual. A la segona part vam desconnectar i vam tirar la feina per la borda. Tot i això, hem d’estar contents, ja que vam estar al nivell de la primera meitat i això ens fa veure que podem estar amb els de dalt, encara que a les darreres jornades no ho hàgim demostrat”.

Tintoretall

Oriol Tintó Jugador Bàsquet Berga

“Vam fer una bona primera meitat, on vam estar encertats i vam aconseguir estar sòlids en defensa. A la segona les coses no van anar tan bé, vam tenir dificultats per mantenir l’encert i en defensa no vàrem aconseguir contenir els seus homes importants. Al tercer quart es van posar per davant en el marcador i vam anar a remolc, mantenint opcions fins a gairebé al final del partit, on van augmentar l’avantatge per deixar un resultat que no reflecteix el que va ser el partit. A escala individual, ofensivament no vaig entrar en cap moment al partit i, per tant, no n’estic content”.

Fitxa del partit

Resultats, classificació i propera jornada del Grup 3 de Segona catalana

Bàsquet Bàsquet Berga beep bàsquet berga Berga marc ribera oriol tinto

Comentaris