General, CE Puig-reig, UE Avià B

Victòria del Puig-Reig en un partit tens contra el Súria; tercera derrota consecutiva de l’Avià B

Victòria del Puig-Reig en un partit tens contra el Súria; tercera derrota consecutiva de l’Avià B
Els jugadors locals celebren el segon gol. MARC CANTURRI

Una de freda i una de calenta pels equips berguedans de Tercera Catalana. L’Avià B va patir la tercera derrota consecutiva al perdre per 0-3 contra el Can Parellada en un molt mal partit i segueix en una posició molt delicada, estant a només tres punts de la zona de descens. El Puig-Reig, per la seva part, aconsegueix una ratxa de cinc partits sense conèixer la derrota al guanyar el Súria per 3-2 en un partit molt igualat i s’enganxa a la lluita per la setena posició.

Puig-Reig 3 Súria 2

Es preveia un partit molt igualat i des del començament es va veure que es decidiria per petits detalls. El Súria va començar dominant el partit i va reclamar un penal sobre Albert que l’àrbitre no va assenyalar. Quan més còmode es veia a l’equip bagenc, Ramon Gonzalez va aprofitar un regal del porter del Súria i va donar el primer avantatge al Puig-Reig. A partir del gol, el conjunt berguedà va agafar les regnes del partit i, quan més controlat tenia el partit, el Súria va aprofitar una jugada aïllada per igualar el marcador amb una bona centrada lateral que Xavier Rivera remataria des de l’àera petita.

La segona part va començar amb igualtat al joc i al marcador, fins que el minut 62 el Puig-Reig tornaria a avançar-se al marcador mitjançant la connexió gironellenca, amb una molt bona passada d’Arnau Ribera a Nil Raich, que marcaria amb un bon xut creuat. Després del gol local, el Súria va avançar línies a la recerca de l’empat i l’equip berguedà ho va saber aprofitar, sent un altre cop Ramon Gonzalez qui marcaria el tercer gol local amb un magnífic xut ras des de la frontal de l’àrea. Amb el 3-1 al marcador semblava que el partit ja estava sentenciat, però el Súria va animar el partit al minut 85 quan va marcar el 3-2 final des del punt de penal.

El partit va acabar amb més tensió de la necessària ja que l’àrbitre va expulsar incorrectament a Toni Liria del Súria, decisió que va corregir al adonar-se que el defensa no tenia cap targeta groga, i al cap d’uns minuts va expulsar a Coli, del Puig-Reig, per agredir a un jugador del Súria que l’havia agredit prèviament, tot i que el jugador del Súria no va ser amonestat.

Fitxa del partit

Avià B 0 Can Parellada 3

El filial avianès arribava al partit amb ganes de trencar les males sensacions de les últimes jornades, però des del primer moment se li van complicar les coses. El Can Parellada es va avançar al minut 2 amb un gol de Sergio Pardillos, que es trobava amb situació dubtosa de fora de joc. Uns minuts després d’encaixar el 0-1, l’Avià B va estar a punt d’empatar el partit amb un xut llunyà de Kevin Coletas que va marxar desviat. Tot i el domini absolut del Can Parellada, que va tenir numeroses ocasions i va enviar varis xuts al pal, el partit va arribar a la mitja part amb 0-1 al marcador i amb l’equip berguedà amb l’oportunitat de reaccionar.

Malauradement, la segona part va ser un calc de la primera i el Can Parellada va seguir dominant el partit i l’Avià B no va ser capaç de generar cap ocasió de perill i, per acabar-ho d’adobar, Roger va ser expulsat al minut 67 per doble targeta groga. Tot i que el conjunt visitant també es va quedar amb deu homes al minut 73 després de l’expulsió d’Alex per una agressió a Uri, va sentenciar el partit al marcar el 0-2 amb un golàs de falta de Daniel el minut 74. El 0-3 final va arribar al minut 86, després d’una pèrdua de pilota de l’Avià B en zona defensiva, que Carlos s’encarregaria d’enviar al fons de la xarxa.

Fitxa del partit

Classificació del grup 7 de Tercera Catalana

Propera jornada

Futbol Grup 7 Tercera Catalana

Comentaris