Atletisme

L’atleta del JAB Biel Vázquez, campió de Catalunya de cros

L’atleta del JAB Biel Vázquez, campió de Catalunya de cros

L’atleta aleví del JAB Berga, Biel Vázquez, s’ha proclamat campió de Catalunya de cros aquest cap de setmana a la ciutat lleidatana de Mollerussa. El campionat, organitzat per la Federació Catalana d’Atletisme, va comptar amb la participació dels millors atletes de promoció de tots els clubs de Catalunya.

També en categoria aleví, però en l’apartat femení, la berguedana Aina Civil va acabar en una més que meritòria desena posició, després de patir una caiguda en els primers compassos de cursa i haver de remuntar des de les últimes posicions. D’altra banda, en categoria benjamí, Marc Vázquez va ser novè.

La propera cita dels joves atletes del JAB serà el dia 25 de febrer al Campionat de Catalunya de cros escolar. Es disputarà a Moja, al municipi d’Olèrdola (Alt Penedès).

Biel Vázquez JAB Berga

Comentaris