Handbol

Victòria còmoda per recuperar sensacions (31-25)

Victòria còmoda per recuperar sensacions (31-25)
Agusti Travé xuta a porteria. JAUME SOLER

Sense problemes va guanyar l’Handbol Berga aquest cap de setmana. Els de Sergi Hernàndez es van imposar a l’AE Aula B per 31 a 25, un rival de la part baixa que, tot i acostar-se al marcador, no va fer perillar el partit.

El plantejament inicial va ser el de sempre: insistir en la defensa 3-2-1 i les transicions ràpides, contra un rival que acusa les dificultats de replegar. Així, l’inici fou molt bo en atac, amb diversos contracops seguits, i una defensa ajustada. De seguida, però, el rival se centra i comença a fer mal amb el pivot, amb jugades de bloqueig i continuació, filtrant pilotes. Tot i això, els berguedans aconsegueixen arribar al descans 4 gols per sobre, 14 a 10, sense gaires esforços.

L’equip es posa les piles a la represa, esperonat pels tècnics, per evitar un final ajustat. El petit plus en defensa de l’equip ajuda que l’equip pugui aconseguir una renda d’uns 7 gols que va mantenint al llarg dels minuts. Eric Marín es va debutar i s’afegeix a la llista de juvenils que ho han fet aquesta temporada, i el partit va acabar morint sense cap ensurt.

La 10a victòria de la temporada, per 6 derrotes, situa a l’equip a la 4a plaça, empatant amb el Sant Boi B i el Sant Vicenç B, 3r i 5è. La setmana vinent l’equip haurà de guanyar a la pista del Club Handbol Sant Andreu, un altre rival assequible, ja que és 13è amb 10 punts.

El post-partit: Handbol Berga 31 – AE Aula B 25

retallsergihernandezSergi Hernàndez Entrenador Handbol Berga

“Es va guanyar un partit contra un dels equips més febles de la categoria, però seguim tenint moltes mancances defensives. Rebem massa gols, ens falta intensitat en defensa, no arribem, no hi ha ajudes i amb poca cosa ens desborden. Per altra banda, van millorar en la sortida al contraatac. Ens cal seguir treballant molt en defensa i en la part física, ja que vam jugar contra un equip de la part baixa, que va venir amb pocs canvis. Tot i els 25 gols, no vam arribar a partir en cap moment per la victòria”.

arnauponsretallArnau Pons Jugador Handbol Berga

“Ens van remarcar que calia sortir amb la defensa forta, concentrada i recuperar les bones sensacions del primer tram de temporada. A l’inici ens vam distanciar, i vam apretar a la segona part. En tot moment vam tenir el partit controlat, tot i que se’ns acostaven per relaxació, tenir el cap a un altre lloc i errors no forçats. En defensa vam funcionar bastant, més que en atac, que estem encallats. En positiu, va debutar un altre juvenil i no va desentonar. Això ens ajuda. Números en mà, va ser un dels meus millors partits, ja que no acostumo a fer tants gols, però em va costar entrar al partit, per relaxació o tenint el cap a un altre lloc. S’ha de seguir treballant per assolir l’objectiu, tot el que no sigui l’ascens és un fracàs. Hem de remar tots a una”.

Resultats i propera jornada del Grup A de Quarta catalana

Classificació del Grup A de Quarta catalana

agustí travé Berga Handbol handbol berga jaume soler sergi hernàndez

Comentaris