Atletisme

Inscripcions obertes per als 5 i 10km urbans de Berga

Inscripcions obertes per als 5 i 10km urbans de Berga
La berguedana Vanesa Chirveches va ser la guanyadora dels 10km l'any passat. ALEIX CAMPRUBÍ

Tornen els 5 i 10 quilòmetres urbans de Berga. La cita, organitzada com sempre pel JAB Berga, arriba a la seva sisena edició i tindrà lloc el diumenge 4 de març, a partir de les 11 del matí, als carrers del centre de la capital del Berguedà. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través de la pàgina web de la prova o als establiments Intersport Serramartí, Altersport, Costa Esports i Ríos Running.

Considerada una de les millors curses de ruta de la Catalunya central, i amb un cartell d’atletes d’elit i populars d’arreu del territori català, la cita preveu repetir els èxits d’anys anteriors, tant pel que fa a participació com a organització. Sense anar més lluny, l’any passat la prova va comptar amb més de 400 atletes i 64 trofeus per a totes les categories, entre les curses de 5 i 10 quilòmetres i les proves infantils.

Aquest any es presenta sense massa canvis pel que fa a premis: cada participant rebrà una bossa d’obsequis i una samarreta de la cursa. Els guanyadors de la general i de totes les categories tindran trofeus i diferents obsequis i també hi haurà premis en metàl·lic per a qui superi els records de la prova, tant en els 10km com en els 5.

A banda, hi haurà dos avituallaments, servei de guarda-roba, animació durant el recorregut, castells inflables pels més petits, dutxes i moltes altres sorpreses.

Les Urban Kids obren la cursa als infants

Una hora abans, a les 10h, es disputaran les Urban Kids, una sèrie curses de promoció escolar i per a petits atletes federats, amb 12 categories i diferents recorreguts. Cada participant d’aquesta cursa, s’endurà una bossa d’obsequis i la medalla de finisher. Els tres primers classificats de cada categoria tindran un trofeu especial.

5 i 10km urbans Inscripcions JAB Berga

Comentaris