Futbol

El futbolista Oriol Rosell torna a la MLS dels Estats Units

El futbolista Oriol Rosell torna a la MLS dels Estats Units

Oriol Rosell torna a la primera lliga que el va veure triomfar com a professional. El futbolista de Puig-reig s’ha desvinculat definitivament del Sporting Club de Portugal per fitxar per l’Orlando City SC de la MLS dels Estats Units.

https://twitter.com/OrlandoCitySC/status/958445539091206145

Rosell, de 25 anys i format a les categories inferiors del FC Barcelona, va deixar el filial blaugrana l’any 2012 per incorporar-se a les files del Kansas City, equip que acabaria guanyant la copa de la MLS aquell mateix any. El berguedà seria una peça fonamental del mig del camp del Kansas, i això li obriria les portes al futbol europeu.

Un dels grans del futbol portuguès, l’Sporting de Lisboa, es va fixar en la temporada del de Puig-reig i el va contractar l’estiu del 2014. Malgrat tot, a Lisboa no hi va trobar els minuts que sí que havia tingut a Kansas i, després de dos anys grisos, el club lisboeta va decidir cedir-lo al Vitòria de Guimarães. Mesos després, Rosell canviaria el Vitòria per l’Os Belenenses, i aquest estiu passat l’Sporting el tornaria a cedir a un club de la lliga portuguesa, però aquest cop al Portimonense.

Ara, després de mitja temporada a Portimão on ha disputat 12 partits i ha fet un gol, el puigreigenc ha decidit tornar a una MLS on fa pocs anys va ser una sensació. No serà al Kansas, però serà a l’Orlando City, un club que la temporada passada va acabar a la part baixa de la conferència est.

Comiat a través de les xarxes socials

Rosell s’ha acomiadat a través de les xarxes socials de les aficions del Portimonense i l’Sporting Club. En referència al conjunt de Portimao, el de Puig-reig s’ha mostrat convençut que l’equip “complirà els objectius”, perquè té “suficient qualitat per arribar-hi”. I adreçant-se al club de Lisboa, Rosell ha desitjat que “veure un Sporting campió”. Tots dos missatges han estat publicats en portuguès als comptes de Twitter i Instagram del futbolista.

Estats Units MLS Oriol Rosell Orlando City SC Portimonense Puig-reig Sporting Club de Portugal

Comentaris