Futbol Sala, Casserres Masculí

Convertir la dificultat en la jugada mestra (2-3)

Convertir la dificultat en la jugada mestra (2-3)
Eloi Carmona al darrer partit a casa. LÍDIA LÓPEZ

Els números no menteixen. El PCImagine Casserres s’ha convertit aquest segon any a la màxima categoria catalana en un dels equips forts del grup. Lluny queda la primera temporada de dubtes i inestabilitat, on l’equip va començar a fer-se lloc ben entrada la segona volta de lliga. Amb 24 punts, el doble que el curs passat el mateix moment, el sènior masculí del Casserres ocupa la segona plaça de la classificació, posició que li donaria l’ascens a la Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala. Aquest cap de setmana, l’equip ha donat per tancada la primera volta de la lliga d’enguany recuperant el partit pendent de l’onzena jornada contra La Palma PB i imposant-se per 2 a 3 després d’un xoc molt disputat. La setmana vinent, es reprendrà la lliga amb normalitat i els nois d’Albert Molina es desplaçaran a Barcelona, concretament, a la pista del Gràcia FS.

Els nois del Casserres donaven un cop a la taula només arrencar el partit. Després del servei inicial i algun toc de pilota dels locals, els berguedans robaven l’esfèric i amb un contraatac molt ràpid, Eloi Carmona feia un xut a porta molt fort que, tot i que el porter aconseguia tocar, no podia aturar i s’inaugurava el lluminós a favor dels visitants al primer minut de joc. Tot i aquest inici brillant, el partit entrava a una dinàmica marcada per la poca efectivitat d’ambdós conjunts, que tot i mantenir un bon ritme, no aconseguien rematar les accions. Els casserrencs es mostraven ferms en defensa i no perdien la pista de cap jugador per tal de mantenir l’avantatge, especialment als darrers minuts del període, quan els de La Palma optaven per jugar de cinc i es bolcaven per complet a l’àrea visitant. No obstant això, el descans arribava sense canvis al marcador i el 0-1 del començament.

A la represa, tant locals com visitants sortien amb més intensitat. Els berguedans optaven per quedar a l’aguait de l’adversari, més tancat al darrere i gestionant la diferència favorable. Així, es produïa una situació semblant a la del primer gol, i amb un robatori de la pilota feien un contracop que Robert s’encarregava d’enviar al fons de la xarxa. En aquest punt, el partit entrava en una dinàmica negativa amb els nervis desbocats dels de La Palma que es traduïen en un joc més dur i on les targetes se succeïen. Però, sense donar el partit per perdut, els locals tornaven a sortir amb el porter de jugador per tal de remuntar el joc. Després d’una gran insistència a l’àrea casserrenca, els locals retallaven distàncies i feien més viu que mai el partit. Enmig d’aquest context espès, l’àrbitre xiulava penal a favor de La Palma que el porter Héctor Gómez aconseguia aturar per la resignació local.

La mala maror s’incrementava i tota acció era amonestada amb severitat. Sergi Flores veia la segona groga per protestar i deixava als de Casserres amb un jugador menys a la pista per un període de dos minuts. La banqueta berguedana es mostrava incòmode per la decisió i provocava una reacció immediata de l’àrbitre, que expulsava també al porter Martí Valls i a l’entrenador, Albert Molina. Tot i la desigualtat, els berguedans es mantenien amb bona forma i aconseguien un penal a favor després d’una falta del porter de La Palma sobre Carmona i que Josep Serralta s’encarregava de transformar en gol. Havent recuperat la totalitat de jugadors, el Casserres va anar aturant les accions dels locals, que van seguir provant sense descans fer trontollar la victòria als berguedans. Finalment, quan restaven deu segons de partit, un jugador palmerenc aconseguia desfer-se del marcatge i feia el darrer gol de la tarda que deixava el marcador amb el 2 a 3 final.

Héctor GómezHéctor Gómez Jugador del PCImagine Casserres

“No hem estat especialment encertats en atac i per això no hem pogut treure profit de les bones oportunitats. D’altra banda, hem fet una millor feina defensiva, recolzada pel fet que els nostres adversaris tampoc han gaudit d’encert a la nostra àrea. Ens quedem amb la bona sensació d’haver tancat la primera volta amb una victòria que de ben segur ens donarà forces per afrontar la segona i el fet que estem molt a prop del nostre objectiu: la permanència.”

Divisió Honor FS Héctor Gómez La Palma PB

Comentaris