Muntanya

Neix la Pyrenees Bike Race, una travessa en BTT en tres dies pel Camí dels Bons Homes

Neix la Pyrenees Bike Race, una travessa en BTT en tres dies pel Camí dels Bons Homes

L’octubre d’aquest 2018 tindrà per primer cop una travessa en BTT pel Camí dels Bons Homes. És la Pyrenees Bike Race, que es dividirà en tres etapes (del 12 al 14 d’octubre) i tindrà 244 quilòmetres, entre Berga i Foix.

La prova, organitzada per Besttrail amb la col·laboració de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, proposa travessar els Pirineus de sud a nord en bicicleta de muntanya. A més, segons explica l’organització en un comunicat, és “un repte esportiu” que permetrà conèixer “els racons més bonics del Pirineu català i francès”.

La Pyrenees Bike Race es dividirà en tres etapes: la primera, de 92km, entre Berga i Alp; la segona, de 80km, entre Alp i Ax Les Thermes; i la tercera, de 72km, fins a Foix. La prova, a més, es pot completar de forma individual o per equips de 2, 3 o 4 ciclistes.

A banda d’oferir una experiència única en BTT, la proposta també busca establir un clima social entre els participants, fent així sopars conjunts a cada final d’etapa amb lliurament de premis, xerrada tècnica de la següent etapa i repàs fotogràfic del dia viscut.

Aquesta iniciativa compte amb el recolzament de Pedratour, l’agència oficial de viatges de la zona; Quart Sports Wear, empresa dedicada a la confecció de roba i complements esportius; Silvia Rovira, especialista en el medi natural i en rutes de btt, senderisme i raquetes de neu; a més de tots els serveis que hi ha rere l’itinerari El Camí dels Bons Homes.

33834368924_a814c7ef1d_h

18_01_23_34636058176_2798bd72ba_h

Agència de Desenvolupament del Berguedà BTT Pyrenees Bike Race

Comentaris