Futbol Sala, CCR Baganès, Puig-reig

Llums i ombres berguedanes a Tercera Catalana

Llums i ombres berguedanes a Tercera Catalana
Sergio Peláez i Sergio Ortega en un partit anterior. LÍDIA LÓPEZ

Punt i final a la primera volta de lliga. Els dos equips berguedans a Tercera Catalana han viscut aquesta primera part de la temporada amb circumstàncies completament diferenciades. L’experimentat Puig-reig ha pogut destacar aquests primers mesos després del descens de Segona. L’equip va reforçar la plantilla i ha sabut trobar solidesa i estabilitat, fent del seu pavelló un fortí on sempre ha aconseguit victòries i tan sols ha ensopegat en quatre ocasions als desplaçaments, amb un empat i tres derrotes. Per la seva banda, la novell secció de futbol sala de l’Alt Berguedà ha viscut una primera volta d’aprenentatge de la disciplina i acomodament com a conjunt dels seus jugadors. L’equip ha sumat nou derrotes però ja coneix la sensació de la victòria tant a la seva pista, on ho ha fet en dues ocasions, com a fora, una més.

El primer cap de setmana de febrer, es reprendrà la competició amb el Puig-reig situat a la tercera posició de la classificació i 25 punts i l’Alt Berguedà a l’onzena i 9 punts.

Escola Daina Isard AE 1 – 2 FS Puig-reig

Els nois del Puig-reig, van llegir la importància d’aquest partit i van sortir a la pista lluint la seva millor versió. Amb concentració i intensitat, Claudi Trasserra rematava a porta una bona jugada personal just arrencant el joc. El gol no feia canviar la tònica d’un partit que es mantenia molt equilibrat, amb tots els jugadors entregats. El Puig-reig passava a donar més importància a la defensa davant d’un Daina Isard abocat a les contres de velocitat, però que veia com els visitants tornaven a avançar-se al marcador pocs segons abans del descans. Amb una jugada d’estratègia i mitjançant un servei de banda, Claudi Trasserra enviava novament la pilota al fons de la xarxa i col•locava al marcador el 0 a 2.

A la represa, els locals agafaven la iniciativa del partit per tal d’acostar-se al marcador, i per aquest motiu, optaven per prendre més riscos a canvi d’una major possessió de l’esfèric. La valentia dels d’Olesa no descol•locava als berguedans, que mantenien la defensa a ratlla i sumada a la bona actuació sota pals de Sergio Ortega, no deixava que els rivals retallessin distàncies. La insistència local donava fruits al minut 34, quan el Daina Isard feia un gol aprofitant una falta. Els nervis s’apoderaven dels puig-regencs i protagonitzaven uns minuts d’imprecisió i pèrdues de pilota fins al darrer tram de partit, que els locals decidien disputar amb el porter de jugador per tal de salvar l’empat. Els berguedans recuperaven la serenor i tornaven a centrar-se en la defensa i no concedia ni un espai per marcar a la Daina Isard per aconseguir, d’aquesta manera, la victòria amb l’1 a 2.

Pares i Mares FS Martorell B 9 – 3 Alt Berguedà CCR

Els jugadors berguedans necessitaven un miracle per tal d’endur-se la victòria al desplaçament davant d’un rival directe i els jugadors justos per disputar el partit. Amb la idea de preservar el màxim de forces, l’Alt Berguedà donava la sorpresa al minut 5 estrenant el marcador a través de Jordi Farràs. Tot i aquesta arrencada triomfal, aviat la comoditat dels locals s’obriria pas per anar fent gols fins al 4 a 1 amb el qual s’arribava al descans.

A la represa, els berguedans encara sentien més la falta de canvis a la banqueta i només podien rascar ocasions perilloses pels de Martorell amb robatoris de pilota i contraatacs. Lluís Casas feia el segon gol visitant després del cinquè local per continuar enganxats al joc, però res podia fer recuperar l’al·lè a uns jugadors exhausts. Entremig dels quatre tants que els locals no van perdonar per tal de rematar al seu adversari, Dani Ortiz rematava a porta el darrer gol de l’Alt Berguedà quan restaven deu minuts de partit. El partit va cloure amb victòria indiscutible dels locals i el 9 a 3 al lluminós.

Escola Daina Isard AE Pares i Mares Martorell FS Tercera Catalana FS

Comentaris