Futbol Sala, CCR Baganès, Puig-reig

Golejada del Puig-reig i deures pendents per l’Alt Berguedà

Golejada del Puig-reig i deures pendents per l’Alt Berguedà
Sergio Ortega, porter del Puig-reig, en un partit anterior. LÍDIA LÓPEZ

Cara i creu a l’estrena d’any pels berguedans a Tercera Catalana. El Puig-reig va oferir a la seva afició una golejada aclaparadora a costa del cuer del grup, el Piera, que va encaixar un 11 a 0 al pavelló puig-regenc. Per la seva banda, els nois de l’Alt Berguedà encara han de recuperar el ritme després de l’aturada nadalenca i van caure vençuts a la seva pista per un 2 a 6 contra l’Athletic Vilatorrada. La setmana vinent es donarà per finalitzada la primera volta de la lliga d’enguany, on els dos conjunts berguedans es desplaçaran a pistes de rivals directes: l’Escola Daina Isard AE, segons classificats, per un Puig-reig que va quart; i el Pares i Mares Martorell per part de l’Alt Berguedà, que ocupen la desena i l’onzena posició respectivament.

FS Puig-reig 11 – 0 Piera FS B 

Els berguedans sortien a la pista tranquils, davant d’un Piera amb els jugadors justos i sense canvis que assegurava als locals el control del partit si mantenien la pressió a l’àrea visitant. El primer gol no es va fer esperar, i al minut 2, Samuel Arias rematava a porta. Tot i la clara millor situació del conjunt, el Puig-reig va disputar una primera part de seguretat i sense envestir excessivament el rival, esperant que el cansament fes efecte i poder treure’n partit més endavant. El descans arribava amb un còmode 3 a 0 al marcador gràcies a dos gols de Miquel Àngel Garcia als minuts 12 i 21 respectivament.

A la represa, el Puig-reig tornava a sortir amb la mateixa filosofia de quedar-se la possessió i no cedir-la al Piera per tal de dominar sense despentinar-se però posava una marxa més per tal d’assegurar la victòria com més aviat millor. Carlos Muñoz reprenia la gesta just començar el període, i l’acompanyava seguidament Carlos Roig per rematar novament Muñoz deixant el marcador amb el 6 a 0 abans dels cinc minuts de període disputats. Els de l’Anoia anàvem perdent energia i eren incapaços de sortir de l’àrea, i sense oposar resistència, van veure com un Puig-reig crescut, no perdonava i feia gol rere gol fins al colpidor 11 a 0. Pol Estruga marcava dos gols als minuts 33 i 39, entremig ho feia al 37 Claudi Trasserra i ja a la recta final Roig enviava la pilota al fons de la xarxa en dues ocasions més per firmar novament una gran actuació amb la samarreta verd i vermella.

Alt Berguedà CCR 2 – 6 Futsal Athletic Vilatorrada B

Els nois de l’Alt Berguedà van tornar a la dinàmica de la lliga espessos i descentrats. Els visitants van arrencar el partit amb molta més intensitat que els locals i amb només dos minuts es van posar per davant al marcador. Tot i la força inicial i la poca oposició dels berguedans, no va ser fins a la recta final del període que el Vilatorrada va tornar a encertar a porteria i posposaven per la segona part la resolució del partit amb un ajusat 0 a 2 al marcador.

Els minuts de descans no van ajudar als locals a posar-se a lloc i aviat van veure rodar el marcador fins a un 4 a 0 que feia presagiar el desastre. No obstant això, Sergi Artigas transformava un doble penal en el primer gol berguedà i obria una petita escletxa d’esperança de cara al darrer quart hora de joc. Restant cinc minuts, Lluís Casas recollia el testimoni del seu company i feia el segon per donar vida al partit. No obstant això, els jugadors bagencs eren més joves i forts que els seus rivals i van tallar de soca-rel tota opció amb dos gols els darrers minuts que col·locaven el 2 a 6 definitiu.

Athletic Vilatorrada Piera Tercera Catalana FS

Comentaris