General

Entre Rivals, entre les empreses que han col·laborat socialment amb el Berguedà

Entre Rivals, entre les empreses que han col·laborat socialment amb el Berguedà

Entre Rivals, l’únic mitjà exclusivament esportiu del Berguedà i premi a la millor idea emprenedora l’any 2016, ha estat inclòs al llibret d’empreses que col·laboren socialment per a la comarca, editat per l’Agència de Desenvolupament del Berguedà. L’ens ha volgut agrair a totes les empreses que treballen “més enllà del simple negoci” i que han participat en diferents projectes adreçats a col·lectius vulnerables, persones amb trastorns de salut mental, alumnes en pràctiques o formació o accions relacionades amb l’economia circular, la sostenibilitat turística o els projectes d’emprenedoria.

El llibret, titulat “Valor afegit de les empreses del Berguedà”, és una relació de totes les empreses que s’impliquen en el desenvolupament de la comarca i les millores socials. “Poques vegades els esforços realitzats per aquestes es visualitzen i se’ls dona el reconeixement que mereixen”, expliquen fonts de l’Agència en un comunicat.

Acollir  joves en pràctiques, invertir temps i diners en economia circular i desenvolupament sostenible o facilitar assessorament i guiatge a empreses de nova creació o a projectes d’emprenedoria escolar, són algunes de les accions que de manera regular realitzen diferents empreses, i que els atorga un valor afegit al desenvolupament econòmic.

En aquest llibret s’hi agrupen fins a 97 empreses de la comarca que han participat de maneres molt diverses en projectes de l’Agència amb un impacte social en positiu, i al llarg d’aquest mes de gener se’ls entregarà un distintiu com a empreses col·laboradores socialment amb el Berguedà.

En el cas d’Entre Rivals, forma part de l’apartat d’empreses amb trajectòria que han donat guiatge i assessorament a empreses de nova creació i a projectes d’emprenedoria i innovació a primària i secundària. Els redactors del diari han explicat la seva experiència com a emprenedors a alumnes de primària d’escoles del Berguedà, després de guanyar el premi a la millor idea emprenedora de la comarca l’any 2016.

empreses-llibret-4

empreses-llibret-3empreses-llibret-2

empreses-llibret

Agència de Desenvolupament del Berguedà Entre Rivals

Comentaris