Handbol

Bon resultat, just joc i toc d’atenció (29-19)

Bon resultat, just joc i toc d’atenció (29-19)
La defensa berguedana, sota l'atenta mirada dels entrenadors. ALEIX CAMPRUBÍ

Una victòria de 10 gols sempre és una bona notícia, però no ho és tant si no va acompanyada del joc esperat. L’Handbol Berga s’ha imposat aquest dissabte per 29 gols a 19 al CH Canovelles Negre, però no aconsegueix encara recuperar el joc d’aquell equip dominador de principi de temporada i no deixa del tot contents als entrenadors.

El Berga va entrar desencertat en els primers minuts, especialment amb una defensa que no acaba de tancar béperò va revertir la situació de seguida, tirant sobretot de contraatacs. Amb el pas dels minuts l’equip es va posant a to, aconseguint bons atacs en estàtic, i la defensa es va situant millor, permetent pràcticament cap ocasió a un rival molt inferior i amb pocs canvis. No és fins al segon tram quan el conjunt local aconsegueix un avantatge d’uns 3 gols que, sense gaires esforços i generant més aviat poc en atac estàtic, aconsegueix mantenir fins al final de la primera meitat, 10 a 7.

Els verd-i-vermells aconsegueixen quallar una bona arrencada a la represa, amb un avantatge que acabaria pujant als 6 gols, tirant de bones recuperacions i contracops ràpids. Amb el pas dels minuts el Berga aprofita que el rival és incapaç de fer estralls a la defensa local per mantenir i, fins i tot, augmentar a 7 l’avantatge. Lluny de sentenciar el partit, els locals donen opcions a un Canovelles que s’acosta a 5. Els juvenils Eloi Simon i Enric Pujols confirmen el seu bon partit amb recuperacions i gols que ajuden a recuperar l’avantatge. Amb els inicials a pista, l’equip berguedà confirma la victòria amb una pressió alta i un rival abatut que no pot fer res perquè el Berga no aconsegueixi la diferència final de 10 gols, 29 a 19.

Amb aquesta victòria, els de Sergi Hernàndez es troben a la 3a plaça amb 18 punts. L’equip no tornarà a disputar un partit fins al mes de febrer, ja que encadena una jornada on la federació ha imposat un 0 a 10 al rival, el Sant Celoni, per no pagar els àrbitres, i la jornada de descans. El proper rival serà, doncs, serà el Cambrils B, 9è classificat amb 12 punts, ja a l’inici de la segona volta.

El post-partit: Handbol Berga 29 – CH Canovelles Negre 19

sebasexpositoretall‘Sebas’ Expósito Ajudant d’entrenador Handbol Berga

“Estic content pel resultat, més que pel joc. Hem guanyat de 10, però guanyàvem de 6 a falta de 10 minuts. Ens falta jugar. Hem baixat el nivell d’entrenaments i, si volem estar a dalt, hem de tornar a defensar i atacar millor. La baixada de ritme no es deu a les festes, ja des d’abans no estem entrenant bé, es va demostrar en les dues derrotes que no havíem d’haver encaixat. Hem estat de sort, ja que ens ha tocat un equip molt fluix tornant de festes, el partit de la jornada vinent el tenim guanyat per un 0 a 10 i després descansem. Tenim tres setmanes per davant per començar la segona volta i tornar al nivell al qual vam començar. Aquest juvenil sap que si ve a entrenar tindrà minuts. És un juvenil de qualitat, els nanos que hem utilitzat ho estan aprofitant i avui s’ha demostrat. Tant l’Enric com l’Eloi han estat molt bé, com l’altre dia a fora. El primer equip s’ha de posar les piles; si se les posa, endavant, si no, n’hi ha dos o tres darrere que apreten”.

subiretallokJordi Subirana Jugador Handbol Berga

“Era un partit que després de festes es presentava una mica complicat, amb poc entrenament. Era una prova de foc i l’hem superat bé. Ells han vingut amb pocs canvis i s’ha notat, m’imagino que al seu camp serà diferent. Hem fet el que havíem de fer, guanyar el partit, i seguir endavant i puntuant, sobretot a casa, on no podem perdre cap més punt si volem pujar. Els nanos del juvenil pugen fort, i ens donen un cop de mà que ens va molt bé, perquè tenen ritme i ens donen un plus que ens serveix molt. M’he notat bé després de festa, també físicament, pensava que notaria més els torrons. També s’ha de dir que ha sigut un partit tranquil, però m’he notat bé i amb ganes del pròxim”.

Classificació del Grup A de Quarta catalana

Resultats i calendari del Grup A de Quarta catalana

handbolbergavestidorJugadors i entrenadors de l’Handbol Berga fan pinya després del partit. ARNAU TOLOSA

 Imatges del partit

DSC_0369 DSC_0370 DSC_0371 DSC_0373 DSC_0376 DSC_0380 DSC_0385 DSC_0386 DSC_0392 DSC_0402 DSC_0403 DSC_0405 DSC_0409 DSC_0412 DSC_0413 DSC_0414 DSC_0424 DSC_0426 DSC_0427 DSC_0428 DSC_0434 DSC_0441 DSC_0442 DSC_0443 DSC_0448 DSC_0451 DSC_0462 DSC_0464 DSC_0466 DSC_0468 DSC_0470 DSC_0475 DSC_0476 DSC_0484 DSC_0486 DSC_0488 DSC_0489 DSC_0492 DSC_0498 DSC_0501

Berga Handbol handbol berga jordi subirana sebas exposito sergi hernàndez

Comentaris