Futbol Sala, Casserres Masculí, Puig-reig

El Manlleu es proclama vencedor de la segona Copa Nadal de la Catalunya Central

El Manlleu es proclama vencedor de la segona Copa Nadal de la Catalunya Central
Jugadors del CEFS Manlleu celebren un gol contra el FS Casserres. ALBERT CODINA

El segon trofeu de la Copa Nadal de la Catalunya Central de Futbol Sala va a parar a mans del CEFS Manlleu. El conjunt osonenc va donar la sorpresa de la competició imposant-se primerament al Casserres per 2 a 3 i més tard al Solsona per un contundent 7 a 4. Gràcies a la seva determinació i al gran grup d’aficionats incasables a les grades, l’equip de Primera Catalana va poder superar a dos equips superiors sobre el paper, de Divisió d’Honor Catalana i Tercera Divisió Nacional respectivament.

El dissabte 7 de gener es van disputar al Pujolet de Manresa els partits de la repesca, on el Puig-reig es jugava a tot o res el seu accés a la final de l’endemà. Els berguedans no van poder estrènyer les cordes dels seus adversaris i van caure derrotats en dues ocasions per 4 a 0 davant del juvenil del Manresa i del Castellterçol. Els dos equips seleccionats van ser finalment el Manlleu, amb doble victòria 2-1 i 4-0 al Navàs, i el Castellterçol, que també va superar al Manresa per 2-1.

El pavelló municipal de Navàs acollia la fase final el diumenge 7, on els berguedans arrancaven la jornada amb la semifinal contra el Manlleu. La primera meitat va ser completament dels d’Osona davant d’un Casserres despistat i anaven al descans amb un avantatge de 0 – 2. A la represa, els berguedans sortien més concentrats i aconseguien empatar el joc amb un gol d’Eloi Carmona i un en pròpia porta del porter rival. Finalment, però, els del Manlleu aconseguien el tercer gol l’últim minut de partit i certificaven el pas a la final on també va accedir el Solsona, guanyador del primer títol i que va fer bo el seu domini davant del Castellterçol per imposar-se 4 a 1.

El Casserres aconsegueix la tercera posició

Abans de la gran final, Casserres i Castellterçol repetien el darrer aparellament de la primera fase, on els berguedans van imposar-se per la mínima després d’un partit molt igualat. En aquesta ocasió, un Castellterçol tocat per les lesions i que acumulava el cansament del dia anterior i el partit minuts abans contra el Solsona, no va poder plantar cara a uns berguedans que tenien força i ganes de fer un bon joc des del principi. D’aquesta manera, el Casserres va poder guanyar amb comoditat per 5 a 0, amb gols d’Eloi Carmona, Àngel Sitjes, Xavi Sala i David Molina en dues ocasions.

El darrer partit de la jornada decidia el guanyador i certificava la gran competició que ha protagonitzat el Manlleu, que al minut 7 ja guanyava 3 a 0 al Solsona. Amb una breu reacció solsonina i una darrera empenta osonenca, el partit anava al descans amb un gran resultat de 5 a 2. A la represa, el Manlleu firmava la victòria aviat amb dos gols més que els solsonins provaven de retallar jugant de cinc però només aconseguien col·locar el 7 a 4 definitiu.

Àngel Sitjes

Àngel Sitjes Jugador del PCImagine Casserres

“Per mi és un privilegi poder jugar de costat amb els jugadors del sènior, equip de Divisió d’Honor, com a membre del conjunt juvenil del club. No tots ho podem fer i ho he aprofitat al màxim.”

Catalunya central Copa Nadal Catalunya Central Futbol Sala Futbol sala

Comentaris