General

Vendaval de partits suspesos al futbol berguedà

Vendaval de partits suspesos al futbol berguedà
L'estat del terreny de joc a Gironella. ERIC SANTMARTÍ

El temporal de pluja, pedra i vent que està vivint el Berguedà i la resta del país han impedit que la primera jornada de futbol d’aquest 2018 es pogués disputar amb normalitatDiversos partits s’han hagut de suspendre bàsicament a causa de l’estat del terreny de joc, especialment malmès per la pluja.

Els partits del Berga i del Gironella, que s’havien de jugar aquest diumenge a les 4 de la tarda, amb les visites del Vic Riuprimer i la Sabadellenca respectivament, han estat suspesos per l’àrbitre. A l’espera de la nova data pel partit dels gironellencs, el de la capital disputaran l’enfrontament el proper dimecres, 10 de gener, a les 9 del vespre.

L’altre partit de segona catalana entre l’Avià i el Can Rull, però, sí que s’ha pogut disputar, per més que el col·legiat l’ha acabat interrompent a causa d’una picabaralla en els minuts finals. Segons reflecteix l’acta, estava “en risc la integritat física” d’àrbitres i jugadors, fruit de diversos enfrontaments al terreny de joc, sense “arribar a les mans”, i amb sis jugadors avianesos increpant al col·legiat, després que els visitants encaixessin l’empat i es quedessin amb 9 jugadors.

D’altra banda, a tercera catalana els partit entre l’Avià B i el Moià i el Puig-reig i el Juan XXIIIs’han pogut disputar. La quarta catalana ha estat la categoria més afectada, amb els partits suspesos del derbi entre el Berga B i l’Alt Berguedà, l’Olvan contra el Calders i la visita del Montmajor a la Monistrolenca. Finalment, sí que s’ha pogut jugar l’enfrontament del Casserres al camp del Navàs.

Atlètic Gironella Berguedà CE Berga Futbol Quarta Catalana Segona Catalana Tercera Catalana UE Avià

Comentaris