Atletisme

El JAB espera uns 250 atletes a la Cursa de Reis de Sant Julià, la primera prova de l’any al Berguedà

El JAB espera uns 250 atletes a la Cursa de Reis de Sant Julià, la primera prova de l’any al Berguedà

L’any de la consolidació. Arriba la segona edició de la Cursa de Reis de Sant Julià de Cerdanyola, que aquest any torna a ser organitzada pels Joves Atletes de Berga (JAB). Després de l’èxit i la bona acollida que va tenir l’any passat, la prova torna a ser la primera cita atlètica de l’any a la comarca, i ho fa amb novetats i sorpreses.

La Cursa de Reis de Sant Julià serà aquest diumenge, dia 7 de gener, a les 11 del matí. Els participants hauran d’afrontar un recorregut de 5 quilòmetres que combina trams de muntanya, i d’altres, d’asfalt. Tot plegat, permetrà als corredors gaudir dels bonics paratges de Sant Julià i rodalies. A més, els participants podran fer la cursa corrent o caminant, ja que l’organització també contempla el desenvolupament d’una caminada mentre els atletes es disputin la victòria en el mateix recorregut.

Al finalitzar la cursa, tots els participants –tant els que facin la cursa, com els que facin la caminada- rebran la samarreta tècnica de la cursa, la bossa del corredor i un esmorzar al mateix lloc de l’esdeveniment. A banda, els guanyadors rebran un tortell de Reis, el trofeu Fia-Faia i altres obsequis, com a premis.

SAMARRETA

A banda de la prova de 5 quilòmetres, el JAB i l’Ajuntament de Sant Julià també organitzen curses infantils, adreçades als més menuts de la comarca. Per això, l’organització espera poder arribar als 250 participants entre totes les modalitats. De moment, les inscripcions -limitades- ja estan obertes al lloc web de la prova, telemàticament, i a Intersport Serramartí, de manera presencial.

WhatsApp Image 2017-12-27 at 20.38.50 (1)

 

Ajuntament de Sant Julià de Cerdanyola Cursa de Reis JAB Berga

Comentaris