Motor

Lluís Mas i Manel Fernández, entre els 10 millors del campionat de Catalunya de ral·lis d’asfalt

Lluís Mas i Manel Fernández, entre els 10 millors del campionat de Catalunya de ral·lis d’asfalt

Els berguedans Lluís Mas i Manel Fernández han acabat dins el Top-10 del campionat de Catalunya de ral·lis d’asfalt dintre la categoria C4. Al volant del seu BMW M3E30, Fernández i Mas han acabat en setena i novena posició, respectivament, de la categoria C-4.

Segons han explicat en un comunicat, l’ampliació del calendari i la reagrupació de diferents categories en la nova C-4 on han quedat enquadrats ha propiciat una temporada complicada per a la parella. Mas i Fernández han hagut de lluitar de valent contra rivals de nivell, vehicles molt ben preparats i proves exigents i molt tècniques.

Els berguedans no han pogut lluitar pel podi final de la categoria. Dues dobles punxades de les rodes davanteres al Ciutat d’Igualada i el 2.000 Viratges van impedir a la parella poder aspirar a algun dels tres primers llocs. Malgrat tot, el balanç que els pilots fan de la competició és positiu i prometen tornar a donar guerra l’any 2018: “Ja estem preparant la nova temporada”.

C-4 Campionat de Catalunya campionat de ral·lis Lluís Mas Manel Fernández ral·lis

Comentaris