Futbol Sala, CCR Baganès, Puig-reig

Alt Berguedà i Puig-reig tanquen l’any amb derrota

Alt Berguedà i Puig-reig tanquen l’any amb derrota
El porter del Puig-reig en un partit anterior. LÍDIA LÓPEZ

L’onzena jornada de la lliga de futbol sala dóna per tancat l’any 2017 al Grup 8 de Tercera Catalana, categoria on competeixen els dos conjunts berguedans. El Puig-reig es va desplaçar a Òdena per disputar el partit de forma anticipada el passat pont de desembre on l’equip local es va imposar per 2 a 0. Per la seva banda, els nois de l’Alt Berguedà segueixen plantant cara però no va ser suficient davant de la forta Escola Daina Isard AE, que va acabar firmant la victòria a la recta final del partit amb un 4 a 2.

CFS Òdena 2 – 0 FS Puig-reig

El conjunt berguedà arribava al partit amb una plantilla ajustada que els obligava a no forçar el ritme en excés durant la primera part per així poder lluitar bé a la segona. L’horari atípic del partit, disputat al matí, no ajudava als jugadors a entrar al cent per cent al joc, motiu pel qual seria l’equip local el quin arrencaria amb el domini a la mà. Amb bones idees, l’Òdena estrenava el marcador abans de complir els deu minuts disputats i donava un toc d’atenció a uns visitants encara espessos. La segona meitat del període es va igualar més, amb ocasions repartides però sense gaire èxit de cara a porta fins al minut 22, quan els locals ampliaven la diferència tot i no estar brillant excessivament a la pista.

A la segona part el partit es va encallar i cap dels dos equips aconseguia generar ocasions prou bones per generar perill a les porteries rivals. De mica en mica, el partit es va anar apagant i els del Puig-reig es van quedar sense opcions de remuntar el resultat de 2 a 0, que ja havia quedat definit amb el resultat aconseguit pels locals abans del primer quart de partit jugat.

Escola Daina Isard AE 4 – 2 Alt Berguedà CCR

Els jugadors de l’Alt Berguedà tanquen l’any demostrant una gran evolució respecte les primeres jornades. Aquesta setmana, tot i haver plantat cara i generat tensió als locals, l’equip va caure a la pista d’un dels equips del capdavant de la classificació. El partit va arrencar amb igualtat entre els conjunts, si bé al llarg de la primera meitat només es va moure el marcador en una única ocasió pels locals. D’aquesta manera, el descans arribava amb l’avantatge mínim dels locals.

A la segona part, els de la Daina Isard entraven amb molta força i concentració i aconseguien posar-se amb 3 a 0 en menys de deu minuts de període disputats. Els berguedans no van perdre els nervis i amb treball i molta cohesió d’equip van aconseguir acostar-se al marcador gràcies a dos gols molt seguits de Miguel Moreno i Lluís Casas. Els minuts van anar passant i els de l’Alt Berguedà miraven d’aconseguir l’empat a tota costa, però van ser els locals els que van tornar a veure porteria per sentenciar la victòria i definir el marcador final de 4 a 2.

CFS Òdena Escola Daina Isard AE Tercera Catalana FS

Comentaris