Bàsquet, Bàsquet Berga

Tancar l’any amb mal regust (67-58)

Tancar l’any amb mal regust (67-58)

Les vacances nadalenques seran una bona ocasió per oblidar el darrer partit del Bàsquet Berga. L’equip ha caigut aquest cap de setmana a la pista d’un rival força inferior sobre el paper, el Sant Quirze Bàsquet Club B, per 67 a 58. L’equip tanca l’any a la zona alta, però una mica lluny de l’estat de forma i la regularitat que s’esperava.

L’equip es presentava al partit amb les baixes dels pivots Martí i Riu. En el primer parcials va regnar el joc ofensiu a les dues cistelles, on la defensa berguedana ja no rutllava, amb un intercanvi de cistelles que acaba amb el mínim avantatge visitant, 21 a 22. En el segon parcial els de negre comencen agafant un avantatge de 4 punts. El Sant Quirze, però, aconsegueix capgirar el marcador, especialment gràcies a l’encert des de 6.25, i s’arriba al descans 36 a 30, 6 punts per sota.

El Berga entra a la represa molt desencertat i sense fluïdesa en atac i tou en defensa. Tot i això, aconsegueix anotar i retallar la diferència a 4 punts, però el Sant Quirze es manté per davant trencant fàcilment la defensa berguedana, arribant als darrers minuts 50 a 46. En el darrer, els de Manel de Haro aconsegueixen posar-se a 3 punts, però les males decisions i el desencert en les darreres possessions, especialment en atac, amb l’equip negat, sense idees i sense estructura, acaben donant el partit als locals, que aprofiten per recuperar pilotes i anotar cistelles fàcils al contracop, emportant-se el partit de 9 punts, 67 a 58.

Tot i que no va ser un bon partit, els jugadors més ben valorats van ser David Yuste, amb 13 punts, 8 rebots i 4 assistències, Edgar Correia, amb 7 punts i 6 rebots, Eloi Edo, amb 10 punts, i Oleguer Cruz, amb 8 punts, tots ells amb 8 de valoració.

L’equip acabarà l’any com a 4t classificat, amb 8 victòries per 4 derrotes, a l’espera d’un partit ajornat. L’any vinent l’equip es retrobarà amb l’afició en la visita del CB Morell, el 14è classificat amb 4 victòries i 9 derrotes. A l’espera de si hi ha alguna baixa, ho farà amb els retorns de dos jugadors importants com són Oriol Tintó i Marc Borrellas.

El post-partit: Sant Quirze Bàsquet Club B 67 – Beep Bàsquet Berga 58

hugretallHug Tuyet Segon entrenador Bàsquet Berga

“La valoració és dolenta, ja que el Sant Quirze va fallar molts atacs, no és un equip que tingui talent o potencial especial, i ens guanya sense fer res de l’altre món. Una de les claus van ser les decisions preses, especialment en atac, amb tirs mal tirats, poca precisió en la passada, desencert en percentatge… i, en algun moment, va faltar caràcter guanyador. Agafem el descans per descansar i reordenar estructures internes. Ens arribaran dos jugadors, Borrelles i Tintó, que l’any passat van ser dues eines importants, i és una molt bona notícia. Qui es pensés que faríem ple de victòries era una mica il·lús, però no estem on voldríem estar. Voldríem ser primers, però tampoc estem lluny. Ens agradaria tenir menys derrotes, especialment no tenir-ne contra equips inferiors, però hem d’aprendre”.

retalldavidyuste

David Yuste Jugador Bàsquet Berga

“Ha estat un partit per oblidar, un partit desastrós en línies generals. Hem anat sempre a remolc, amb molt desencert en atac, i dominats en tots els aspectes, tant en atac com en defensa. El meu partit també ha estat dolent, amb mal percentatge de tir”.

 

Acta del partit

Resultats, classificació i pròxima jornada del Grup 3 de Segona catalana

Bàsquet Berga beep bàsquet berga david yuste Hug Tuyet

Comentaris