Futbol Sala, Casserres Masculí, Puig-reig

El Puig-reig i el Casserres participaran en la II Copa Nadal de la Catalunya Central de Futbol Sala

El Puig-reig i el Casserres participaran en la II Copa Nadal de la Catalunya Central de Futbol Sala
Partit entre el Puig-reig i el Manresa l'edició passada. LÍDIA LÓPEZ

Per segon any consecutiu, es disputarà la Copa Nadal de la Catalunya Central de Futbol Sala. La competició es desenvoluparà el darrer cap de setmana de 2017 i el primer del 2018. Concretament, el 30 de desembre es diputarà la fase classificatòria, on un equip de cada grup accedirà directament a la fase final de la competició. El 6 de gener, els equips no classificats tindran una segona oportunitat per seguir competint a la repesca que es disputarà al pavelló municipal del Pujolet de Manresa. L’endemà mateix, 7 de gener, el pavelló municipal de Navàs acollirà les semifinals i final de la II Copa Nadal de la Catalunya Central.

Vuit clubs de cinc comarques participaran del torneig nadalenc. Els caps de cartell són el Solsona, que defensarà el títol de la primera edició i que juga a Tercera Nacional després d’ascendir la temporada passada, així com el Manresa, que participa amb el seu equip Juvenil, conjunt que també competeix a nivell Nacional, a la Divisió d’Honor Juvenil. La representació berguedana s’amplia aquest any amb la repetició del Puig-reig, equip de Tercera Catalana, i l’estrena del Casserres, militant de Divisió d’Honor Catalana. També hi participen el Manlleu, de Primera Catalana, Castellterçol i Navàs de Segona Catalana, i l’Oló, de Tercera Catalana.

 

Enguany es tornarà a disputar una jornada al Berguedà

Pel que fa a les característiques tècniques, els partits constaran d’una única part de vint minuts a rellotge aturat. Els vuit equips participants s’han dividit en dos grups que competiran entre si a la fase classificatòria. Els dos equips berguedans es trobaran al Grup A, juntament amb el Navàs i el Castellterçol, i es disputaran un lloc com a semifinalistes al pavelló municipal de Casserres. Al Grup B i des del pavelló municipal de Manlleu, els jugadors del Solsona, Manresa Juvenil, Oló i Manlleu es jugaran l’altra plaça a la semifinal.

La Copa Nadal de la Catalunya Central va néixer l’any passat sota la iniciativa del Manresa FS amb l’objectiu de cohesionar els clubs veïns que viuen un esport minoritari al territori.

 

2017.indd

Catalunya central Copa Nadal Catalunya Central Futbol Sala Futbol sala

Comentaris