Futbol Sala, CCR Baganès, Puig-reig

Jornada amb punts pels dos equips berguedans a Tercera Catalana

Jornada amb punts pels dos equips berguedans a Tercera Catalana
Secció de Futsal de l'Alt Berguedà. SOM ALT BERGUEDÀ

La desena jornada de la lliga de futbol sala deixa bones sensacions pels dos conjunts berguedans al Grup 8 de Tercera Catalana. Els nois del Puig-reig, que van haver de repensar el partit després de patir lesions durant l’escalfament, van poder cloure la jornada sumant a la pista d’un dels equips capdavanters, el Santpedor. Una trobada exigent i amb poc encert a porteria, que deixava un 0 a 0 al marcador. D’altra banda, l’Alt Berguedà firmava una victòria contundent a casa davant del cuer del grup, el Piera, que no va poder fer res i va escapar amb un 7 a 0.

El cap de setmana vinent es disputarà la darrera jornada de lliga aquest any. Els de l’Alt Berguedà es desplaçaran a Olesa de Montserrat per mesurar-se a l’Escola Daina Isard AE mentre que el Puig-reig ja ha donat per tancat l’any, ja que va jugar de forma avançada el partit contra el CFS Òdena durant el passat pont de desembre.

CEFS Santpedor 0 – 0 FS Puig-reig

El Puig-reig salva un punt aquesta jornada contra el Santpedor, després d’empatar sense gols. Els berguedans arribaven a Santpedor conscients que encaraven un partit difícil, entre dos equips de la part alta de la classificació. El conjunt berguedà patia un revés d’última hora, amb lesions durant l’escalfament i als primers minuts de joc que obligaven a repensar l’estratègia del partit i a cedir la iniciativa als jugadors locals. Tot i mantenir una formació més tancada i defensiva, els de Puig-reig comptarien amb ocasions que, de la mateixa manera que les del Santpedor, acabaven sense èxit i portaven l’empat a 0 al descans.

A la represa, els berguedans partien amb desavantatge per les millors condicions físiques dels adversaris, que sumades al factor pista, donaven més optimisme a les files locals. El fil de la segona meitat va ser idèntic al de la primera, amb un Puig-reig a remolc del ritme dels bagencs però molt sòlid en defensa, que intentava aprofitar els contraatacs generats per acostar-se a la porteria rival sense encert. Sense sort de cara al gol per cap dels equips, el partit va finalitzar amb un empat sense gols i un punt per a cada conjunt.

Alt Berguedà CCR 7 – 0 Piera FS B

Jornada brillant del conjunt berguedà, que ha protagonitzat la millor victòria del cap de setmana amb un contundent 7 a 0 davant del cuer del grup, el Piera. El resultat permet a l’equip fer un salt a la classificació fins a zones més properes a la part mitja de la taula i dóna peu a l’esperança de cara a la bona segona volta que pot dur a terme l’equip.

Amb una primera part més discreta que la segona, on el partit va patir un revulsiu, els berguedans van fer una declaració d’intencions aviat amb el primer gol de la tarda, de Lluís Casas. Abans d’arribar el descans, el conjunt local tornava a ampliar el marcador mitjançant Daniel Ortiz i afrontar la segona meitat amb dos gols d’avantatge. El segon període arrencava de forma semblant, tot i que, en aquesta ocasió, quan Sergi Artigas feia el tercer gol de l’equip, els jugadors podrien repetir en dues ocasions més molt seguides, quan Casas completava el seu hat-trick. Amb la victòria pràcticament al sac, els locals es van poder relaxar de cara a la recta final del partit si bé encara van poder acabar de rematar el partit davant d’un Piera ja desfet, amb gols de Jordi Farràs i Èric Liria que posaven el 7 a 0 definitiu al marcador.

Piera Santpedor Tercera Catalana FS

Comentaris