Futbol Sala, Casserres Masculí

El Casserres clou l’any amb un entrebanc a Gavà (4-0)

El Casserres clou l’any amb un entrebanc a Gavà (4-0)
Josep Serralta i Sergi Flores en un partit d'aquesta temporada. LÍDIA LÓPEZ

El PCImagine Casserres ha perdut per segona vegada aquesta temporada al quin ha estat el darrer partit de lliga de l’any d’enguany. L’equip no va poder fer res davant d’un fort Esportiu CCR, que es va embutxacar els tres punts amb un 4 a 0. Tot i l’ensopegada, el conjunt berguedà es manté a la tercera plaça de la classificació demostrant ser un equip modest però sòlid.

Els jugadors locals han mostrat un gran nivell des del primer moment, amb una bona estratègia i jugades de qualitat que deixaven en segon pla a un Casserres, més tancat i centrat en la defensa. Tot i la major possessió de l’Esportiu, els berguedans aconseguien generar alguna ocasió solitària que recordava als rivals que no podien confiar-se en excés. Finalment, tot i resistir gairebé tot el període, els visitants veien com els de Gavà remataven dins la xarxa i marxaven al descans perdent per 1 a 0.

A la segona part, els locals seguirien mostrant un caràcter dominant i portaven el ritme del joc amb comoditat. A mesura que van passar els minuts, la millor condició física de les files locals va anar fent-se cada cop més notable i, abans d’arribar a la meitat del període, els de Gavà ja havien pogut ampliar el marcador en dues ocasions més. Tot i el context complicat, els berguedans no van llançar la tovallola i van mantenir-se dins del partit, intentant obrir-se pas entre el sòlid adversari i generar perill a la seva àrea. Amb aquesta intenció, l’equip optava per sortir a jugar de cinc per tal de retallar distàncies. Però la perillosa estratègia va comportar el quart i definitiu gol de l’Esportiu a una porteria buida.

Ramon RiuRamon Riu Delegat del PCImagine Casserres

“Aquesta setmana ens mesuràvem amb un equipàs que és millor tant en l’àmbit físic com el tàctic. Però tot i la situació, hem tingut ocasions i hem treballat bé en defensa. Hem de reconèixer als jugadors que han donat la cara des de l’inici fins al xiulet final, la seva actitud ha estat de 10.”

Divisió Honor FS Esportiu CCR Ramon Riu

Comentaris