Futbol Sala, Casserres Femení

Esperança refeta amb l’escalf de casa (5-3)

Esperança refeta amb l’escalf de casa (5-3)
Gemma Baraldés i Cristina Rial en acció defensiva. ALBERT CODINA

El Molles Malé Casserres s’imposa aquesta jornada al Sant Andreu per 5 a 3 aconseguint girar un mal inici de partit. És la primera victòria a casa de les berguedanes aquesta temporada, que a més encadenen dos triomfs consecutius que les ajuda a allunyar-se lleugerament dels darrers llocs de la classificació.

El partit arrencava amb igualtat entre els conjunts, si bé les locals agafaven la iniciativa i generaven una primera bona ocasió al cap de dos minuts de joc que, tot i no entrar per manca de definició, donava empenta i optimisme a les files casserrenques. Ambdós conjunts optaven per un joc més conservador que alentia el ritme del partit, si bé les locals aconseguien el protagonisme amb bones jugades que no remataven amb èxit. I, tot i el context més favorable de les locals, serien les noies del Sant Andreu les encarregades d’inaugurar el marcador quan restaven escassos segons de període per així marxar al descans amb el 0 a 1.

La segona meitat s’iniciava idèntica a la tendència de la primera, amb un joc reservat però major presència berguedana a la pista que, novament, es dissipava amb un gol de les visitants fruit d’una jugada fortuïta. Les del Casserres, lluny de desanimar-se, han posat fil a l’agulla i ràpidament aconseguit retallar el marcador amb un xut ras de Jeni Serralvo des de fora de l’àrea que en colava a la porteria rival. El gol ha suposat una injecció immediata de confiança a les berguedanes que han tornat a creure en la possibilitat de guanyar el partit i s’ha traduït amb el segon gol local, obra de Cèlia Guixé.

Amb encara set minuts de joc per davant, els dos equips posaven una marxa més per embutxacar-se els tres punts, però enmig de la pressió, les berguedanes cometien un error en defensa que servia en safata el tercer gol a les de Sant Andreu. Altra vegada, les del Casserres es trobaven amb la necessitat de capgirar el marcador, cosa que aconseguien amb pocs minuts amb dos gols molt seguits de Cristina Rial que posava entre l’espasa i la paret a unes visitants sense idees i eclipsades per les locals. Finalment, Guixé sentenciava la victòria amb el 5 a 3 definitiu que deixaven els tres punts a casa.

Jeni SerralvoJeni Serralvo Jugadora del Molles Malé Casserres

“No està sent un any plàcid per l’equip i ens està costant sumar punts. El partit d’avui era difícil però, tot i que se’ns ha complicat al principi, l’hem pogut capgirar per quedar-nos els tres punts i un plus d’optimisme. No ha estat un partit brillant però l’hem aconseguit a base de joc d’equip. Hem de seguir així i lluitar per la victòria la setmana vinent per cloure l’any amb triomf davant l’afició, a qui hem de donar les gràcies per tot el suport d’avui.”

Jeni Serralvo Primera Catalana FS sant andreu

Comentaris