Motor

Franc Serra torna al Superprestigio Dirt Track de Barcelona

Franc Serra torna al Superprestigio Dirt Track de Barcelona
Franc Serra entrenant al Rancho Canudas. ALBERT CODINA

Aquest dissabte es disputarà la cinquena edició del Superprestigio Dirt Track de Barcelona on vuit campions del món lluitaran per aconseguir la corona de Marc Márquez, que després d’una temporada molt exigent no participa en aquesta edició.

Sense Márquez ni tampoc l’americà Brad Baker, el duel EUA i Europa segueix en peu. Amb dues victòries de cada, aquest any toca desempatar la batalla al Palau Sant Jordi de Barcelona.

La representació americana es renova 100% amb Briar Bauman, guanyador de dues proves del campionat americà d’aquesta temporada 2017 i especialista en short-track, i JD Beach, pilot que alterna carreres d’asfalt amb carreres d’oval.

Pel que fa als d’aquí,  a la categoria Superprestigio tindrem al manresà Toni Elias, vigent campió de Motoamèrica i David Checa, campió d’Endurance, entre d’altres.

Pel que fa a Open, tindrem el pilot de casa, Frac Serra, que torna al Superprestigio després de no participar-hi l’any passat.

Per Serra és l’any que està més preparat per intentar endur-se la corona.Estic molt content ja que l’any passat no vaig poder participar-hi i l’any 2015 tampoc  vaig córrer en les millors condicions al sortir d’una operació a la clavícula, per tant, puc dir que aquest any hi anem molt ben preparats físicament i mentalment”, comenta el pilot d’Honda Alonso Racing Team.

El fet que ni Márquez ni Baker participin en la 5º edició del Superprestigio, pot suposar una oportunitat per Franc Serra. “Sempre és una motivació córrer amb campions tant ràpids, potser si que el fet que no corrin obra alguna porta més, però els americans que vindran son igual o més bons que ells, així que haurem d’apretar fort per estar al davant”, assegura el de Gironella.

Franc Serra ve d’una bona temprada, sent subcampió del Món de Flat Track i tercer a la Copa Rodi Dirt Track. Segons Serra, els ha faltat un plus per arribar a les victòries, punt que treballaran fort de cara el 2018.

Entrenaments a casa

Des de la setmana passada gairebé cada dia passen pel Rancho Canudas (Casserres) varis pilots mundialistes per a poder entrenar. El circuit de Dirt-Track rèplica del circuit del Palau de Sant Jordi, gestionat per Canudas Motor Test, és un dels millors llocs per a posar la moto a punt i gaudir d’unes autèntiques derrapades.

Franc Serra Sala Honda Alonso Racing Team Rancho Canudas Superprestigio Dirt Track

Comentaris