CE Berga

El Club Esportiu Berga posa a prova els porters del futur a la comarca aquest Nadal

El Club Esportiu Berga posa a prova els porters del futur a la comarca aquest Nadal
Dani Peralta, porter del primer equip del CE Berga. ALEIX CAMPRUBÍ

El Club Esportiu Berga organitza aquest Nadal la seva primera batalla de porters. La iniciativa, poc habitual a la Catalunya central, consisteix en un torneig entre porters, en camp reduït, que combina agilitat sota pals, tècnica amb els peus i intensitat de joc.

Els porters s’enfronten en duels d’1 contra 1 amb porteries separades per escassos metres: els participants hauran d’estar atents per blocar els xuts del rival i per, després, enviar la pilota al fons de la xarxa de la porteria contrària. L’activitat està oberta a totes les categories de futbol base, des de prebenjamí fins a juvenil, i se celebrarà el proper 23 de desembre al llarg del matí, entre les 9 i les 15 hores.

En declaracions a l’Entre Rivals, l’organització ha afirmat que hi espera una cinquantena de participants entre totes les categories. De fet, les inscripcions estan obertes des de fa setmanes i les cinquanta places disponibles estan pràcticament plenes. Els interessats en ocupar les poques vacants que encara queden ho poden fer a través de WhatsApp, al telèfon 646.83.92.89.

L’entrenament de porters fa anys que és una aposta decidida de la coordinació esportiva del CE Berga. Des de fa temporades, el club disposa d’un entrenador de porters per a totes les categories i, a més, els tècnics de cada equip de l’entitat es regeixen per unes directrius comunes enfocades a la progressió dels seus porters.

batalla de porters CE Berga

Comentaris