Muntanya

Els Mountain Runners se sumen a la Marató de TV3 amb la cursa i caminada nocturna a Queralt

Els Mountain Runners se sumen a la Marató de TV3 amb la cursa i caminada nocturna a Queralt
MARC SOLÉ I PUIG

S’acosta el cap de setmana de la Marató de TV3 i, com cada any, els Mountain Runners del Berguedà hi tornaran a col·laborar amb la cursa i caminada nocturna a Queralt. L’entitat esportiva organitza un any més una jornada d’esport i solidaritat el proper dissabte, 16 de desembre, a partir de les 17.30h. Els beneficis que el club reculli aniran destinats en la seva totalitat a la Fundació de la Marató de TV3, que enguany vestà dedicada a les malalties infeccioses.

Tant la cursa com la caminada solidària estan obertes a persones de totes les edats i condicions. Segons explica l’entitat en un comunicat, l’objectiu principal és que sigui un acte lúdic, festiu i solidari en el qual tothom qui ho vulgui hi pugui participar. La cursa té una distància de 13,8km i un desnivell de 863 metres positius. La caminada, per la seva banda, té una distància de 8,5 quilòmetres i un desnivell de 508 metres. Totes dues proves comencen i acaben a la plaça de Sant Pere de Berga, on hi haurà berenar per a tothom.

Per inscriure’s cal omplir el formulari que hi ha a la pàgina web de l’entitat o bé el mateix dia de la cursa (16 de desembre) a partir de les 4 de la tarda, a la Plaça de Sant Pere. El preu d’inscripció a la cursa és de 10 euros, tot i que es podran fer aportacions superiors de forma voluntària. Els participants que no estiguin federats hauran de pagar un suplement de 2 euros per a l’assegurança d’accidents.

Cursa solidària La Marató de TV3 Mountain Runners del Berguedà Santuari de Queralt

Comentaris