Futbol, CE Berga

La mateixa història de sempre (1-0)

La mateixa història de sempre (1-0)
Rafa Zafra es lamenta d'una ocasió perdonada, en el darrer partit a Berga. ALEIX CAMPRUBÍ

Es repeteix la història de sempre per un Berga atrapat en el temps. El conjunt de Joan Prat ha aconseguit un partit molt seriós davant un equip molt intens i fort físicament com el Matadepera, i s’ha trobat amb un guió similar a la visita del Parets, la setmana passada, amb la diferència que va generar encara més ocasions. El resultat també ha estat d’1 a 0 i un altre cop al qual l’equip s’haurà de sobreposar per afrontar amb garanties els partits complicats que queden aquesta primera volta.

Si un equip va dominar l’inici de la primera meitat, aquest va ser el Berga, especialment en els primers 20 minuts, per més que hi va haver força igualtat en el control, les ocasions van ser pràcticament totes a la banda visitant. Als blanc-i-vermells els van anul·lar un gol dubtós en fora de joc i Rafa Zafra va errar una ocasió molt clara, quan va quedar sol davant del porter i li va tirar centrada quan ja estava vençut, i aquest va aturar amb les cames. L’equip encara va tenir alguna altra oportunitat en la primera meitat, com un parell de xuts de Sergi Ruiz que va aturar el porter local. El Matadepera va tenir l’única opció clara a la primera meitat, amb una rematada que anava a l’escaire i Juan va aconseguir aturar.

La intensitat va ser encara més gran en la segona meitat, ja que el Berga no va tenir pràcticament cap oportunitat de gol. Aquest cop, el gol el va encaixar el conjunt visitant al tram inicial de la primera meitat, en una jugada que provenia del servei de banda i, després de diversos rebots la pilota es va enverinar i va fer una paràbola que va entrar per la banda contrària on l’esperava Juan. L’àrbitre va atribuir el gol a Carles Blanch (pp) (65′). Amb el gol el rival encara es replega més, però no hi ha ocasions destacades a cap de dues àrees. Als compassos finals, el Berga busca alguna ocasió jugant amb 3 defenses i anant més amunt, però no en troba cap i, fins i tot, amb l’equip tirat endavant, el rival aconsegueix un pal en una de les altres poques ocasions. Al final, els de Joan Prat ja no aconsegueixen generar cap més oportunitat per poder rascar ni un punt.

Amb aquesta nova derrota el Berga segueix 10è amb 18 punts, a l’espera, però, dels partits dels rivals directes, que el podrien enfonsar a fregar la zona baixa. Després del pont, l’equip visitarà Les Franqueses, que amb 25 punts és el 6è classificat.

El post-partit: FC Matadepera 1 – CE Berga 0

pratJoan Prat Entrenador CE Berga

“En altres partits guanyar era demanar massa, però en aquest l’empat era el mínim, i per ocasions ens hauríem d’haver emportat el partit. No puc estar descontent amb l’equip, hi va haver treball i concentració, però hem de fer gol. Això va de què els davanters la fiquin dins. Aconseguim partits igualats amb els equips de dalt, però ens acaben fent el gol. Aquesta setmana no hem tingut ni una errada puntual, ha sigut mala sort. Tenim un calendari ‘maco’, i ens hem anat encantant en partits que a priori hauríem d’haver guanyat, i hem fet errades i hem hagut d’anar a remolc, com Can Rull o Gironella. Sense exagerar podríem portar 8 punts més tranquil·lament. Ara haurem de remuntar per situar-nos a una zona més tranquil·la, i si no sumem en els 3 partits que queden d’aquesta volta, ens fotrem a la zona taronja”.

valenciaXavi València Jugador CE Berga

“Va ser un partit molt intens, de molta lluita i joc aeri, contra un equip molt dur. Vam tenir moltes ocasions i ens van anul·lar un gol. El partit va ser molt similar al de la setmana passada. Una errada dins l’àrea d’una jugada desafortunada va comportar el gol, però l’equip està bé, estem compactes, i d’ocasions no en van faltar. Estem tenint força mala sort en els darrers partits, ja que tenim més ocasions i el rival fa l’única que té. L’efectivitat de cara a porteria ja arribarà, ja que qualitat a dalt no en falta. Abans ja tenia minuts però ara estic jugant més. Em trobo bé físicament i al camp amb els companys. Seguim en aquesta línia, que vol dir que estic fent les coses bé i puc seguir aportant el que puc per intentar guanyar els partits que queden en aquesta volta, per veure si podem treure 3 punts. Si seguim així segur que els traurem”.

Fitxa del partit

Classificació del Grup 4 de Segona catalana

Comentaris