C AT Gironella

Derrotats però amb bona cara (0-2)

Derrotats però amb bona cara (0-2)

Bon partit de l’Atlètic Gironella en la visita del poderós Sabadell Nord. Els locals van plantar cara a un dels equips forts de la categoria, però no van estar encertats de cara a porteria i van acabar cedint tres punts a casa. Una gran centrada des de tres quarts de camp i una segona jugada van decantar el marcador cap al bàndol vallesà (0-2).

El Gironella va fer una primera meitat correcte i una segona part de notable alt. Els de Ponti van sortir amb les idees molt clares: calia ser durs i sòlids en defensa i esprémer al màxim la velocitat dels jugadors de dalt amb sortides ràpides al contracop. En un primer moment, els gironellencs ho van aconseguir, però a les acaballes del primer temps una gran centrada des de tres quarts de camp va superar centrals i va servir en safata el primer gol del partit al davanter del Sabadell Nord Jon Comellas.

A la represa, el Gironella va créixer a passos gegantins. L’entrada d’homes de refresc va donar aire i idees noves a l’equip, malgrat que els visitants tornarien a marcar al cap de pocs minuts. Una errada en el refús de la defensa del Gironella seria letal i permetria als sabadellencs fer el 0 a 2.

Tot i el desavantatge, el Gironella no va perdre la cara al partit en cap moment i va gaudir de nombroses ocasions per retallar distàncies. De fet, els de Ponti van fer fins a tres pals i la defensa del Sabadell Nord va haver de treure sota pals una gran ocasió d’Èric Santmartí. L’entrada de Nabil a una banda i la progressió de Manel Uribe serien claus per viure un tram final de partit on el Gironella va merèixer molt més del que va acabar tenint. El 0 a 2 va ser definitiu.

El postpartit: Atlètic Gironella 0 Sabadell Nord 2

pontiJordi Pont ‘Ponti’ Entrenador de l’Atlètic Gironella

“L’equip va fer un partit molt correcte contra un gran rival. Estem en una mala dinàmica i costa sortir-ne, però jo crec que estem en un dels cinc millors partits de la temporada. Jugades puntuals ens condemnen, però estic content amb el treball de l’equip. Vam saber reaccionar molt bé als gols, la gent de refresc va aportar tot el que volia i vam competir de tu a tu amb un equip molt arreglat. Ens han marxat jugadors, sí; tenim una plantilla curta, sí; estem buscant reforços, sí; però jo sóc partidari de deixar marxar jugadors, si aquests ho demanen. Prefereixo tenir una plantilla curta amb gent que estigui còmoda i sumi, però sóc conscient que cal algun reforç perquè, si hi ha sancions i/o lesions, hi haurà partits que potser no els podrem competir per manca d’efectius.”

pol-ginestaPol Ginestà Jugador de l’Atlètic Gironella

“Aquella gent tenen bon equip. S’han reforçat bé aquest any i poden ser candidats a estar bastant amunt. Van començar amb molta possessió, però sense crear massa perill. Nosaltres estàvem força còmodes i vam tenir tres o quatre ocasions bastant clares, com ells. A la segona part, en canvi, vam créixer molt més, i això que normalment les segones parts ens costen més. Vam fer tres pals i vam tenir vàries ocasions claríssimes. Sí, hem millorat en defensa, però també és cert que el potencial aeri del Sabadell Nord no té res a veure amb el del Matadepera ni el del Tona. A més, tampoc han servit ni la meitat dels córners que es van fer amb els últims rivals. Segurament hem millorat en aquest aspecte, però no es pot comparar al 100%. De cara al derbi contra l’Avià, cal tenir en compte això mateix, que és un derbi i és especial. Pot passar de tot, però hem de deixar la porteria a 0 com sigui. Si ho fem, tindrem moltes opcions de guanyar. Necessitem els punts, però ells també. Serà un partit molt interessant.”

Fitxa del partit

Classificació del grup 4 de Segona Catalana

Futbol Jordi Pont Ponti Pol Ginestà Sabadell Nord Segona Catalana

Comentaris