Vòlei

L’equip mixta del CEB organitza un torneig de vòlei pista a Berga pel pont de la Puríssima

L’equip mixta del CEB organitza un torneig de vòlei pista a Berga pel pont de la Puríssima

El proper dissabte 9 de desembre l’equip de vòlei mixta del Club Esquí Berguedà organitza un torneig 4×4 al pavelló poliesportiu de Berga. Les inscripcions fa dies que estan obertes al web del club i es tancaran aquest diumenge, 3 de desembre. El preu per jugador és de 8 euros, per a socis del CEB, i de 10€, per a persones que no estiguin associades a l’entitat.

Els guanyadors del torneig s’enduran una sessió de Room Escape, gentilesa dels berguedans d’Insomnia Corporation. A banda, tots els participants, sigui quina sigui la seva actuació esportiva, tindran obsequi de l’organització.

La iniciativa s’emmarca dins l’objectiu del CEB de mantenir l’activitat del vòlei a la comarca durant tot l’any, ja sigui en la modalitat de platja o indoor. De fet, aquest novembre va acabar el torneig de vòlei platja 2×2, que s’ha disputat a les pistes d’arreu de la comarca i ha mogut una trentena de jugadors i jugadores.

24131098_1736744226397568_970949643745913454_n

Berga CEB Vòlei Berga torneig 4x4 vòlei

Comentaris