CE Puig-reig, UE Avià B

El Puig-reig es queda a res de guanyar el Xup i trencar un any i mig d’imbatibilitat com a local

El Puig-reig es queda a res de guanyar el Xup i trencar un any i mig d’imbatibilitat com a local

Un empat i una derrota. Aquest és el balanç d’aquesta setmana dels equips berguedans de Tercera Catalana. Ni Puig-reig ni Avià B han estat capaços de guanyar i segueixen més pendents del descens que de les places capdavanteres de la categoria. Els puigreigencs han fregat la victòria al complicadíssim camp del Xup (1-1), mentre que l’Avià B ha sortit golejat de Cardona (4-1) i han trencat una ratxa de cinc partits sense conèixer la derrota.

Pare Ignasi Puig 1 Puig-reig 1

Un altre empat. La relació entre l’empat i el Pare Ignasi Puig comença a ser preocupant per als bagencs, i el Puig-reig ho ha pagat aquest cap de setmana. Guanyar al camp del Xup és gairebé impossible. De fet, els locals no hi ha perdut ni en el que portem d’aquesta temporada ni en tota la passada. Aquesta setmana, però, els de Martí Casafont van fregar la fita de trencar aquesta espectacular ratxa.

El Puig-reig va ser superior durant la primera meitat, va crear més perill i es va avançar a la mitja hora de joc, amb un gol de Jordi Colillas. A la represa, el Xup va serrar les dents i va pressionar de valent per igualar el partit. Va tenir tres grans ocasions de gol durant el segon temps, però la diana de la igualada no arribava. I quan tot semblava dat i beneït a favor del Puig-reig, els locals van fer l’empat. Encara restaven cinc minuts de partit i els berguedans no es van rendir. De fet, van tenir fins a tres ocasions claríssimes per endur-se la victòria, però el porter i el desencert atacant ho van impedir.

Fitxa del partit

Cardona 4 Avià B 1

No hi va haver tanta diferència com la que reflecteix el marcador. El duel va començar força igualat, però el Cardona es va avançar en una pilota llarga que va superar la defensa avianesa i va deixar un davanter sol davant Moha. Malgrat tot, abans del quart d’hora de joc, l’Avià empataria gràcies a un gol en pròpia porteria. A partir d’aquí, el partit es va mantenir igualat i les ocasions més clares de perill van ser pels locals, en alguna jugada a pilota aturada on l’Avià va estar tou.

A la represa, en canvi, el Cardona va sortir a mossegar i es va fer amb el control del partit. Fruit d’això, abans del quart d’hora de segona meitat va marcar dos gols pràcticament consecutius i en podria haver fet més, si no fos per les grans intervencions de Moha sota pals. Amb el 3 a 1 en contra, l’Avià va canviar de sistema per acumular més homes a dalt, però la defensa de 3 també deixava més espais darrera. Els avianesos en van tenir per posar emoció al partit, però el desencert en els metres finals va impedir-ho. A les acaballes, el Cardona va sentenciar amb el quart gol.

Fitxa del partit

La classificació

Captura de pantalla 2017-11-29 a les 16.45.03

Futbol Tercera Catalana

Comentaris