Futbol Sala, CCR Baganès, Puig-reig

Una victòria i una derrota just abans del derbi

Una victòria i una derrota just abans del derbi
Jugadors del Puig-reig la primera jornada de lliga. FS PUIG-REIG

Setmana de cara i creu pels equips berguedans al grup 8 de tercera catalana. El Puig-reig dóna per superades les dues derrotes consecutives, molt marcades per la falta d’efectius, i s’imposa a domicili al Castellgalí per 4 a 6. Per la seva banda, els de l’Alt Berguedà no van poder donar continuïtat a la darrera victòria a Òdena i van caure a la seva pista contra el Santpedor per 1 a 3.

La setmana vinent, corresponent a la novena jornada de lliga, es disputarà el primer derbi de la temporada. Ens hem de remuntar fins a la temporada 2015/2016 per trobar el darrer partit oficial de lliga entre equips de la comarca, quan el Baganès va imposar-se al Ciutat de Berga per 9 a 5 a la penúltima jornada. Juntament amb Puig-reig i La Pobla de Lillet, els conjunts competien a Segona Catalana, però la desaparició de tots els equips excepte el dels puig-regencs i el Casserres, que competeix a Divisió d’Honor, ha fet impossible trobar un partit entre equips veïns, més enllà de les trobades amistoses.

La recuperació aquest curs de l’esport al nord de la comarca, ara dins del club de l’Alt Berguedà, farà realitat novament un partit de lliga de futbol sala entre equips berguedans. Serà el dissabte 2 de desembre a les 7 de la tarda, quan el Puig-reig rebrà a la seva pista a l’Alt Berguedà.

Castellgalí CF 4 – 6 FS Puig-reig

Els berguedans tornaven a saltar a la pista amb idees i aconseguien posar el 0 a 2 al marcador amb només 6 minuts de joc, mitjançant Carlos Roig i Miquel Àngel Garcia. Els locals recuperaven l’empat amb dos gols també molt seguits a la meitat del període, però els visitants recuperaven l’avantatge just abans del descans, amb el segon gol de Roig i un de Amilkar Javier Dorado. A la segona part, Roig posava més distància al marcador i feia més difícil la remuntada d’un Castellgalí, que no ho va deixar provar i posava emoció al partit deixant només un gol de diferència quan quedaven dos minuts. Però els del Puig-reig tallaven definitivament la remuntada amb el sisè i darrer gol, de Carlos Roig, que firmava una brillant actuació a l’últim minut de joc.

Amb els tres punts, l’equip escala una posició a la classificació i se situa a la tercera plaça amb 15 punts de 21 possibles. Els del baix Berguedà arriben al derbi amb bona disposició i comptarà amb la força de l’afició.

Alt Berguedà CCR 1 – 3 CEFS Santpedor

A Bagà, els nois de l’Alt Berguedà van caure davant del Santpedor, un dels equips forts de la lliga, que tan sols ha perdut un partit en els dos mesos de competició ja disputats. El partit va mantenir-se igualat i equilibrat tota la primera meitat i no seria pràcticament fins a la recta final del partit que les ocasions es traduirien en gols. El primer que ho feia era el conjunt local, mitjançant Johnatan Liria, als 33 minuts de joc. L’avantatge només durava tres minuts, quan els del Bages tornaven la igualada al marcador. Els del Santpedor, que ja havien agafat l’embranzida, sentenciarien el partit amb un doblet d’un dels seus jugadors, que girava definitivament el recentment estrenat marcador i col·locava l’1 a 3 definitiu.

El conjunt encararà el derbi amb el factor pista en contra i en plena fase de construcció i solidificació. Tot i els alts i baixos, l’equip ha aconseguit dues victòries i ocupa la desena plaça de la classificació amb 6 punts sumats.

Castellgalí CF Santpedor Tercera Catalana FS

Comentaris