Futbol, CE Berga

Molt treball per poca recompensa (0-1)

Molt treball per poca recompensa (0-1)

Un Berga rocós ha acabat cedint els punts en la visita del líder, el Parets, en un partit marcat per la igualtat i el ritme lent. Els de Joan Prat han fet un partit complet i seriós, però han vist com una errada puntual els tornava a castigar. Al final l’equip ha tingut alguna ocasió per trobar-se amb el merescut empat, però el 0 a 1 ha sigut el resultat definitiu.

L’inici ja feia preveure un partit travat i de ritme baix, amb els dos equips molt seriosos i compactes del mig camp cap endarrere. Les úniques accions de la faceta ofensiva venien a través de la pilota aturada d’ambdós conjunts o algunes individualitats dels davanters del Parets, però en cap cas es generaven ocasions clares. La més franca que ha tingut el Berga ha estat una rematada de cap de Xavi València en un córner, que ha sortit desviada, tot i que la jugada ha acabat invalidada per falta. Diverses imprecisions no feien més que dificultar que els equips trepitgessin l’àrea rival, i s’arriba al descans amb empat a res, amb cap dels dos equips generant el suficient com per anar per davant.

La segona meitat ha seguit amb un joc poc fluid i dividit, tot i un lleuger domini inicial del Parets. Una topada de Caicedo deixa al davanter del Berga tocat, i ha de ser substituït per Rafa Zafra (54′). Precisament aquest ha tingut al cap de pocs minuts una clara ocasió de gol que no ha trobat porteria. Amb els pas dels minuts el Berga s’apodera de cert control del partit, arribant més a zona de 3/4 i els de Joan Prat no permeten ni jugar ni crear ocasions al Parets, per més que segueix regnant la igualtat. El segon canvi ha arribat per refrescar a l’equip, amb la incorporació de Dalmau per Agus.

Amb aquest panorama s’arriba al tram final del partit, on Francisco González ha aconseguit el solitari gol de la victòria dels visitants (77′). La diana ha vingut d’una rematada fàcil al cor de l’àrea, després que al porter Peralta li rellisqués una pilota que provenia d’un córner. El gol ha provocat l’entrada de Sergi Ruiz per Marc Sala (81′) i un Berga que s’ha tirat endavant per anar a empatar, a través d’un joc directe que ha aconseguit un parell de rematades que han sortit lleugerament desviades per sobre de la porteria rival. Ja amb els de Prat molt avançats, el Parets ha tingut un parell d’ocasions per augmentar l’avantatge, en un dels quals Peralta ha hagut de fer una bona aturada.

Amb la derrota l’equip segueix amb 18 punts i cau fins a la 10a plaça de la taula. Els blanc-i-vermells pugnaran al camp del Matadepera la jornada vinent, que és el 3r classificat amb 28 punts.

El post-partit: CE Berga 0 – CF Parets 1

pratJoan Prat Entrenador CE Berga

“Hem fet un partit molt complet, amb molta intensitat i ben jugat, hem estat a l’altura. No hem concedit ocasions al líder, un molt bon equip. Una errada individual ens ha condemnat. Hem jugat com un equip. Ofensivament no ens han deixat gaires ocasions, però n’hem tingut alguna de clara. El resultat més just era l’empat, guanyar era complicat, no ens mereixem treure zero punts. Al futbol has d’estar al partit els 90 minuts i no pots cometre errades que et marquen. Si no seguim aquesta línia, ho tenim molt complicat. La lliga és molt més competitiva i dura que l’any passat, serà molt competida tant a la part alta com a la zona del mig i baixa.”.

blanchretallCarles Blanch Jugador CE Berga

“Ha sigut un partit molt igualat. Sabíem que era un equip directe i que es tanca per sortir al contraatac. Hem plantejat el partit per no cometre errades darrere i apretar quan tinguessin la pilota. L’únic error que hem tingut en tot el partit ens ha costat el gol i la derrota. Hem lluitat fins al final i seguint amb aquesta línia ens sortirà bé segur. L’empat hauria estat el més just, hem tingut un parell d’ocasions, del Rafa i del Noguera, i s’hauria fet justícia. Hem de seguir aquesta línia de cara als pròxims partits, l’equip quan juga contra rivals de dalt és quan més de si dóna, i estem segur que traurem molts punts.”.

Acta del partit

Classificació Grup 4 de Segona catalana

Les imatges del partit

_DSC4736 _DSC4737 _DSC4739 _DSC4743 _DSC4745 _DSC4753 _DSC4757 _DSC4764 _DSC4761 _DSC4782 _DSC4790 _DSC4792 _DSC4808 _DSC4817 _DSC4820 _DSC4823 _DSC4828 _DSC4831 _DSC4844 _DSC4853 _DSC4871 _DSC4873 _DSC4884 _DSC4890 _DSC4894 _DSC4904 _DSC4905 _DSC4907 _DSC4908 _DSC4912 _DSC4917 _DSC4918 _DSC4920 _DSC4924 _DSC4926 _DSC4928 _DSC4933 _DSC4934 _DSC4943 _DSC4944 _DSC4945 _DSC4949 _DSC4951 _DSC4954 _DSC4959 _DSC4978 _DSC4980 _DSC4981 _DSC4988

Berga carles blanch CE Berga Joan Prat Segona Catalana

Comentaris