Futbol Sala, CCR Baganès, Puig-reig

Puig-reig i Alt Berguedà firmen la victòria al tram final de partit

Puig-reig i Alt Berguedà firmen la victòria al tram final de partit
Jugadors del Puig-reig celebren una victòria anterior. FS PUIG-REIG

La setena jornada a tercera catalana clou amb tres punts més pels dos equips berguedans que hi competeixen. D’una banda, el Puig-reig s’ha retrobat amb la victòria imposant-se al Can Tito Vilanova del Camí per 4 a 2. L’equip supera d’aquesta manera les dues darreres derrotes gràcies, en gran part, a la recuperació d’efectius. D’altra banda, l’Alt Berguedà aconsegueix la segona victòria de la temporada, la primera a domicili, contra l’Òdena. Els berguedans van remuntar el partit els últims deu minuts de joc per acabar vencent per 3 a 4. 

FS Puig-reig 4 – 2 Can Tito Vilanova del Camí

Els jugadors locals arrencaven el partit mostrant el seu perfil bo i obrien el marcador al minut dos, amb un gol de Miquel Àngel Garcia. Aquesta gran jugada inicial, més enllà de servir d’al·licient, despistava als berguedans, que veurien créixer als visitants. Els de l’Anoia creaven moltes ocasions de perill a l’àrea local però no trobaven sort a l’hora de rematar a porteria. Al minut 14, tot i no mostrar un joc gaire sòlid, Samuel Arias feia el segon dels locals que, en aquesta ocasió, retallava segons després l’Òdena per no despenjar-se del partit. Des d’aquest punt i fins al descans, cap dels dos equips va disputar un joc efectiu i no hi va haver canvis al marcador.

A la represa, el Puig-reig sortia més concentrat però no acabava de definir bé les jugades, així que optava per prioritzar la defensa del marcador favorable i jugava més tancat a darrere. No obstant això, els visitants aconseguien igualar el partit al minut 18 i es reprenia la lluita pels tres punts i tornava la intensitat a la pista. Intensitat que s’acabava traduint en faltes, especialment per part dels del Can Tito. D’aquesta manera, quan restaven dos minuts de joc, els de l’Anoia cometien la cinquena falta del període i oferia un doble penal als berguedans, que Miquel Àngel Garcia va traduir en gol. Els visitants no van abaixar el cap i van pressionar amb força per recuperar la igualtat però van topar contra un Puig-reig que també desitjava la victòria i la va sentenciar a la darrera acció del final, amb el quart i definitiu gol de Carlos Roig.

CFS Òdena 3 – 4 Alt Berguedà CCR

L’Alt Berguedà començava el partit conscient que necessitaven reservar forces per la recta final del partit, sabent que només comptaven amb dos jugadors de recanvi. Així, saltaven a la pista tranquils, amb les idees clares però cedint la iniciativa als locals, que amb set recanvis a la banqueta, podia competir al cent per cent des del primer segon. Tot i les diferents situacions, ambdós equips van comptar amb bones ocasions, si bé els berguedans no van acabar de rematar-ne cap mentre que els de l’Òdena van poder marxar amb l’avantatge de 2 a 0 gràcies a un gol al minut 8 i un altre al 17.

A la segona meitat, els jugadors de l’Alt Berguedà sortien amb la ferma voluntat de remuntar el partit i la convicció que ho podien aconseguir. Els locals continuaven amb ritme i amb la serenitat de tenir el marcador a favor, tot i que seguien provant sort a la porteria rival. Els minuts passaven amb molta igualtat entre els conjunts i sense canvis al marcador, posant en perill les intencions dels visitants. Però la fortalesa dels berguedans va fer girar la sort local els últims deu minuts de partit. Eric Liria era l’encarregat d’obrir la remuntada al minut 41 i empatava, només dos minuts després, Francesc Zanuy. El domini dels locals començava a fer aigües i ràpidament s’enfonsava amb els dos gols seguits de Jordi Farràs quan quedaven tres minuts de joc. L’Òdena s’acostava l’últim minut de partit, i tot i que ho va seguir provant, no va poder fer res per prendre-li la victòria als de l’Alt Berguedà.

Can Tito Vilanova Camí B CFS Òdena Tercera Catalana FS

Comentaris