Futbol, CE Berga

La falta d’efectivitat perdona punts (2-2)

La falta d’efectivitat perdona punts (2-2)
Agus es lamenta d'una ocasió, en el passat derbi contra el Gironella. ALEIX CAMPRUBÍ

El Berga ha perdut una clara ocasió d’aconseguir els 3 punts en la visita al camp del Can Rull, en empatar a 2. Els de Joan Prat van aconseguir generar un gruix d’ocasions al tram final que els podrien haver donat la victòria en un camp complicat, per més que fos un rival de la zona baixa. L’equip ja es prepara per afrontar el Tourmalet contra els equips de la part alta.

El primer quart d’hora va ser ben profitós pels berguedans. Noguera es troba amb una pilota fora de l’àrea, té temps per orientar-la i xutar per anotar el primer gol (8′). Els bons moments del Berga s’acaben quan Ayoub Chraga aprofita un rebot a l’àrea per empatar el partit (13′). A partir d’aquí, els visitants, que havien estat ben situats, queden força descol·locats, amb un Can Rull que guanya repetidament l’esquena a la defensa, amb ràpids davanters. Per més que moltes pilotes acaben a les mans del porter o surten fora, el rival no deixa de generar perill a l’esquena, per més que el Berga ho vagi ajustant lleugerament. A punt d’arribar al descans, Noguera aconsegueix el doblet i tornar a avançar al Berga a través d’un gol olímpic, per més que l’àrbitre li concedeix a Ivan Pérez (pp), que toca lleugerament l’esfèrica quan aquesta ja entrava (44′).

La segona meitat comença condicionada pel gol del Can Rull, que arriba després d’una pilota interior en profunditat que guanya l’esquena del rival i, tot i una primera aturada de Juan, el rebot cau sobre Ayoub Chraga que només l’ha d’empentar (51′). A partir d’aquí, la segona meitat és del tot igualada fins als darrers 20 minuts. En aquest tram final el Berga té opcions per guanyar clarament el partit, amb 7 ocasions de gol, entre les quals dos pals, un 1 contra 1 de Noguera que acaba amb una vaselina alta, una jugada on Sergi Ruiz s’adorm quan tenia una rematada franca, una ocasió clara de Caicedo i una passada de la mort en la darrera jugada que Agus ha tirat per sobre el travesser. Així el Berga acaba el partit, lamentant-se de no haver-se pogut els 3 punts, en aquesta ocasió, per la falta d’efectivitat de cara a porteria.

Tot i perdre una plaça, ja que ara és 8è, el Berga segueix a una zona còmoda, amb 18 punts. A la jornada vinent partit important, ja que visitarà el Municipal el Parets, el líder de la categoria, que suma 28 punts i arriba de golejar 5 a 1 a un rival directe, el Matadepera.

El post-partit: Can Rull 2 – CE Berga 2

pratJoan Prat Entrenador CE Berga

“N’hem tingut moltes de molt clares i no hem marcat, mentre en altres partits que hem guanyat no n’hem tingut ni tantes ni tan clares. És una cosa que estem entrenant, situacions de superioritat, però és el moment de partit i el jugador si la fot dins o no. Per ocasions del final hauríem d’haver guanyat, tot i que no han fet un mal partit. No ens han plantejat un partit fàcil. S’han anat ficant al partit i no els hem matat per tercer cop. La lliga és competitiva, hi ha diferències a la classificació que en els partits individuals no hi són. La competició és més dura, amb millors equips. Ara ens venen 5 partits, abans d’acabar la primera volta, contra els primers. La setmana vinent esperem millorar i no fer només 30 minuts bons, si no 95 a tope, imprimir un ritme i ser constants, i això ens farà guanyar al líder. No els hi posarem gens fàcil, tot i que és un molt bon equip”.

 

retallnogueraJoan Noguera Jugador CE Berga

“Sabíem que no ens havíem de refiar encara que fos un rival de la zona baixa, com no fem contra cap rival. Hem sortit concentrats i ben posats i hem tingut la sort d’encarrilar el partit aviat, però ens han empatat al cap de poc. Després ens han dominat, però ho hem sabut controlar i aguantar, marcant el segon al final de la primera. A la segona hi ha hagut més alternativa, i hem tingut les ocasions clares, però el seu gol ha arribat massa d’hora. Al final les ocasions clares les hem tingut nosaltres, però no han entrat, i et quedes amb el regust amarg de l’empat. En línies generals, hem estat bé com equip. Hem fet errades en els dos gols, des dels davanters fins al porter. Personalment m’he sentit bé, però la sensació que em queda no és plena, ja que no hem aconseguit els tres punts. Per això, no puc estar content”.

Acta del partit

Classificació del Grup 4 de Segona catalana

Berga CE Berga Futbol Joan Noguera Joan Prat Segona Catalana

Comentaris