CE Puig-reig, UE Avià B

El Puig-reig frega la campanada al camp del líder; l’Avià B treu un punt contra el rei de l’empat

El Puig-reig frega la campanada al camp del líder; l’Avià B treu un punt contra el rei de l’empat

Jornada complicada per als equips del Berguedà del grup 7 de Tercera Catalana. El Puig-reig jugava al camp del líder, la Pirinaica; l’Avià B visitava un dels camps més feixucs del campionat, el del Pare Ignasi Puig. Els puigreigencs van estar a punt de donar la campanada de la jornada, però finalment van veure com la Pirinaica remuntava un 1 a 2 en contra a les acaballes del xoc, en només cinc minuts. Per la seva banda, el filial de l’Avià va treure un punt al camp del rei de l’empat de la categoria (8 empats en 11 jornades per al Xup). Contra els avianesos, 0 a 0.

Pirinaica 3 Puig-reig 2

No era fàcil. No només pel rival -una Pirinaica que fa dies que ha presentat candidatura per l’ascens a Segona-, sinó també per les baixes amb les quals afrontava el partit el Puig-reig. Els del Berguedà visitaven el camp del líder amb només 13 jugadors i sense porter, però contra tot pronòstic van posar contra les cordes el conjunt bagenc i van fregar la victòria.

La primera part va acabar sense gols. A la represa, en canvi, el duel s’animaria i els locals s’avançarien aviat. El Puig-reig, però, va donar la volta al marcador en cinc minuts (al 74 i 79), amb un gol de Marc de los Rios i Ramon Gonzalez. L’equip era a deu minuts d’aconseguir una fita èpica, però aquests darrers instants de partit es farien llarguíssims. A falta de 5 minuts, la Pirinaica va empatar de penal i en temps afegit va marcar el gol de la victòria. Aquest últim, per cert, va ser un golàs que va entrar per l’escaire de la porteria visitant.

Malgrat el resultat i el gerro d’aigua freda final, l’equip va mostrar orgull i treball fins al darrer instant de partit, fet que ha valorat molt positivament el fins ara entrenador, Joan Flores, que deixa la banqueta a partir d’aquesta setmana. El relleu és el fins ara segon entrenador de Flores, Martí Casafont.

Fitxa del partit

Pare Ignasi Puig 0 Avià B 0

Tampoc era fàcil per a l’Avià B, que aquesta setmana visitava un camp on ningú ha guanyat. També és veritat que només hi ha perdut el Moià. El Pare Ignasi Puig és el rei de l’empat de la categoria i el filial avianès ho ha comprovat aquest cap de setmana.

L’inici del partit va ser força igualat, amb ocasions per als del Xup a pilota aturada i per a l’Avià amb pilotes llargues a l’esquena de la defensa. Els de Xavi Ortega van plantejar una primera part amb les línies molt juntes, deixant pocs espais quan el rival tenia pilota.

A la represa, els avianesos van sortir adormits i els locals es van bolcar a l’atac. Per sort, però, un encertat Moha va aturar un parell d’u contra uns als davanters bagencs. Amb el pas dels minuts, els del Berguedà començarien a aixecar les orelles i, així, arribarien les primeres ocasions a l’àrea local. En aquest tram hi va haver dues decisions arbitrals polèmiques: un parell de fores de joc dubtosos del Xup i un penal no assenyalat a l’Avià B. Els darrers minuts van ser un autèntic setge dels locals que els avianesos van resoldre replegats darrera i suant per conservar l’empat.

Fitxa del partit

La classificació

Captura de pantalla 2017-11-14 a les 15.42.43

Tercera Catalana

Comentaris