Futbol Sala, CCR Baganès, Puig-reig

Derrotes idèntiques pel Puig-reig i l’Alt Berguedà (2-0)

Derrotes idèntiques pel Puig-reig i l’Alt Berguedà (2-0)
Porter del Puig-reig en un partit anterior. LÍDIA LÓPEZ

Cap de setmana de derrotes berguedanes al grup 8 de Tercera Catalana. El Puig-reig ha perdut per segona jornada consecutiva a la pista de la UE Torre de Claramunt – Capellades B. L’equip berguedà passa per una mala ratxa de baixes a les seves files i només van poder reunir els jugador exactes per a afrontar el partit. També han perdut a domicili els de l’Alt Berguedà contra el Castellgalí CF en un partit molt igualat que es va acabar decidint per dues bones jugades dels locals.

UE La Torre de Claramunt Capellades B 2 – 0 FS Puig-reig

Conscients de la necessitat de dosificar energies, l’equip berguedà cedia inicialment als jugadors locals el ritme del partit. Uns locals que també arribaven al partit amb moltes baixes però que s’havia pogut reforçat amb companys del primer equip. Tot i a resistir bé els primers minuts, els de La Torre marcaven l’1 a 0. Per la seva banda, els berguedans continuaven amb una formació molt defensiva, tancats a darrera, i intentant treure profit de les contres que podien generar robant la pilota. Sense sort a porteria però amb la bona feina en defensa, el marcador es va mantenir intacte fins al descans.

A la represa, els locals pressionaven per encarrilar la victòria davant d’uns visitants molt sòlids en defensa que no es donaven per vençuts. Així, es repetia la jugada de la primera meitat, amb uns anoiencs que anotaven un gol i uns berguedans que van lluitar fins al final per no deixar de tenir opcions. Així doncs els jugadors del Puig-reig van acabar esgotats però mostrant una bona imatge i una resistència admirable.

Castellgalí CF 2 – 0 Alt Berguedà CCR

A Castellgalí els jugadors locals i visitants van oferir un bon partit als assistents. La primera part va ser molt igualada, amb dos conjunts que es mostraven sòlids i comptaven amb ocasions repartides. Tot i la iniciativa i bona disposició en atac, la gran actuació també en defensa no va permetre a cap dels equips encetar el marcador i van traslladar la igualada a la segona part.

A la represa, el partit continuava amb la mateixa dinàmica, amb domini repartit i els dos conjunts plantant cara i no deixant escapar l’oportunitat d’endur-se la victòria. Seria al minut 36 quan els locals obrien el marcador. No obstant això, l’Alt Berguedà no va abaixar els braços i va seguir intentant igualar altra vegada el marcador. Finalment, quan restaven tres minuts de joc, els del Castellgalí van sentenciar el partit amb un segon gol, decantant la balança al bàndol local amb dues bones jugades. Tot i la derrota, els berguedans van mostrar la seva millor cara i segueixen treballant per agafar consistència com a equip.

Castellgalí CF Tercera Catalana FS UE La Torre de Claramunt Capellades

Comentaris