Ciclisme, Atletisme

Més d’un miler de persones planten cara al fred i superen la 33a Berga – Santpedor

Més d’un miler de persones planten cara al fred i superen la 33a Berga – Santpedor
CENTRE EXCURSIONISTA 2x2 SANTPEDOR

Aquest diumenge es va celebrar la 33a edició de la Berga – Santpedor, una de les marxes populars més concorregudes de la Catalunya Central. De caràcter familiar i no competitiu, la travessa comptava amb dos recorreguts, un de 58km per als participants en bicicleta, la gran majoria, i un segon de 55km per al 25% aproximadament que decideix fer-la a peu.

El primer participant a arribar a Santpedor ho va fer en bicicleta, en dues hores i dos quarts aproximadament. Una hora després arribaria el primer dels participants a peu. El degoteig de participants a meta va ser constant al llarg del dia fins al darrer, que va finalitzar la prova superades les dotze hores. A tots, se’ls va fer entrega d’un diploma que certificava la seva participació a la marxa així com una bossa amb obsequis dels col·laboradors i la samarreta commemorativa de l’edició número 33.

Des del Centre Excursionista 2×2 Santpedor, entitat que organitza la prova, fan una valoració positiva de l’edició que enguany ha tornat a superar el miler de participants. “L’objectiu principal de la Berga – Santpedor és que la gent s’ho passi bé i gaudeixi de l’entorn del recorregut” apunta Oriol Reguant, membre del 2×2. L’organització també remarca que aquest any no s’han hagut de lamentar incidències de gravetat, i només es va registrar una caiguda amb trencament de clavícula.

Els principals enclavaments pels quals transcorre la marxa són, després de la sortida de Berga, Casserres i Viver al Berguedà i, ja al Bages, Sant Cugat del Racó, les Vilaredes, Castellnou de Bages i Santpedor, lloc d’arribada. Va ser en aquests punts, a més, on es van situar els sis punts d’avituallament de la ruta.

BS17 BB

Berga-Santpedor Centre Excursionista 2x2 Oriol Reguant

Comentaris