Futbol Sala, Casserres Masculí

Patinada a tocar de casa (6-1)

Patinada a tocar de casa (6-1)
Carmona i Perarnau en un partit anterior. LÍDIA LÓPEZ

Els nois del PCImagine Casserres han patit aquesta jornada la primera derrota de la temporada. L’equip ha estat golejat a la pista del CEFS Santpedor, líder individual del grup i que es postula per seguir lluitant al capdamunt de la classificació al llarg de l’any. Ahir, doncs, els berguedans van perdre per 6 a 1 davant d’un impecable Santpedor i van mantenir-se tímids gairebé tot el partit.

La primera meitat va ser absolutament del Santpedor. Els berguedans van saltar expectants a la pista mentre que els locals lideraven des del primer moment. Al minut tres, els del Bages obrien el marcador i repetirien, aprofitant el domini, als minuts nou i dotze. Encara que els gols no fossin directes, ja que en les tres ocasions s’aconseguia després de rebotar en els jugadors berguedans, les jugades del Santpedor eren molt elaborades. Per la seva banda, els casserrencs van anar a remolc al llarg del període i només va comptar amb alguna ocasió aïllada que no van poder culminar. D’aquesta manera, els berguedans marxaven amb els deures per fer a la segona part i un 0 a 3 en contra.

A la represa, eren els locals els que seguien portant la iniciativa del partit i ho demostrava encertant a porteria novament just iniciar-se el període. Aquest gol feia de detonant a les files berguedanes que per fi semblaven entrar de cap al partit. I, d’aquesta manera, els del Casserres guanyaven la possessió de la pilota i aconseguien generar bones ocasions, una de les quals enviava al fons de la xarxa Sergi Flores. Els berguedans seguien tenint la pilota i tenint ocasions de gol que no entraven però l’ímpetu es va tallar de soca-rel amb l’expulsió amb vermella directa de Franc Serra. Amb un jugador menys a la pista, el Santpedor va recuperar el domini tot encertant el cinquè gol. I mentre els minuts passaven, s’anaven esborrant les opcions dels visitants, que de mica en mica es van anar apagant a la pista fins a la rematada local, que col·locava el 6 a 1 al marcador quan quedaven segons pel final.

Robert PerarnauRobert Perarnau Jugador del PCImagine Casserres

“Ha estat una derrota justa i la primera de la temporada. Hem fet una primera part dolenta i una segona més bona. Segurament ens mereixíem marcar un o dos gols més, però al final hauria estat una derrota igual. Esperem tornar a sumar la setmana vinent a casa. Tot i el resultat, seguim tercers a la classificació tot i que el nostre objectiu és la permanència.”

Divisió Honor FS Robert Perarnau Santpedor

Comentaris