Futbol Sala, Casserres Femení

Toca refer-se per afrontar la temporada (1-9)

Toca refer-se per afrontar la temporada (1-9)
Gol de les visitants aquesta tarda a Casserres. LÍDIA LÓPEZ

Es preveu un any complicat pel Molles Malé Casserres. L’equip berguedà ha caigut golejat aquesta jornada a casa davant del AEE INS Montserrat, actual líder del grup junt amb el Cornellà. La primera meitat va condemnar el partit abans d’hora, després d’un inici molt costós per les locals que va deixar amb una diferència insalvable de sis gols.

El partit va començar amb una dificultat afegida per les locals, amb la portera habitual lesionada del canell, que obligava a Gemma Baraldés, jugadora de pista, a posar-se sota pals. Amb el desconcert inicial, les del Montserrat no trigaven a col·locar-se per davant al marcador i encertar dos gols seguits abans dels cinc minuts disputats. Aquesta situació feia reaccionar a les berguedanes que treien pit a través de les botes de Jeni Serralvo. Però avui no era el dia de les casserrenques, que al moment van veure tornat el gol. Al llarg de la segona part del primer període es feia palpable la desfeta de les locals, que no acabaven de trobar el lloc a la pista i deixaven espais impensables en altres jornades. Així, les del Montserrat, aconseguien un gran avantatge al marcador marcant en quatre ocasions més i marxant al descans amb l’1 a 7.

A la represa, les jugadores del Casserres mostraven una conducta totalment oposada, havent llegit i entès l’estructura de les rivals. Les locals optaven per tancar-se a darrere i posar tots els esforços a la defensa intentant, a la vegada, treure partit de les contres que sorgien. No obstant això, tot i generar bones jugades, les jugadores no tenien sort a l’hora d’enviar la pilota al fons de la xarxa. Per la seva banda, les del Montserrat seguien sense relaxar-se tot i l’àmplia diferència al marcador i no oferien a les locals cap oportunitat per agafar aire. Així, tot i gaudir de menys ocasions que les berguedanes, aconseguien encertar dos gols més per definir així el resultat final d’1 a 9.

Cristina RialCristina Rial Jugadora del Molles Malé Casserres
“Ha sigut un partit complicat. Al principi ens ha costat molt entrar, veníem d’una dinàmica dolenta ja de la setmana anterior. A la primera part hem anat a pressionar molt a sobre i hem deixat massa buits. A la segona part ho hem millorat molt, tancant molt més a darrere, i ens ha servit per veure que érem més bones d’un contra un. Aleshores no han tingut tant joc interior, els costava molt més entrar. És veritat que hem tingut diverses contres i hem fet rotar més la pilota que la primera part però no hem pogut fer res per retallar el marcador.”

AEE INS Montserrat Cristina Rial Primera Catalana FS

Comentaris