CE Puig-reig, UE Avià B

El Puig-reig i l’Avià B agafen aire a Tercera Catalana a costa del Navàs i el Santpedor

El Puig-reig i l’Avià B agafen aire a Tercera Catalana a costa del Navàs i el Santpedor
ALEIX CAMPRUBÍ

Encara no havia passat mai aquesta temporada que els dos equips berguedans de Tercera Catalana guanyessin els seus respectius partits. L’inici de temporada de Puig-reig i Avià B ha estat complicat. Els puigreigencs han encadenat una sèrie de lesions que han fet molt mal a l’equip i han impedit la bona estrena contra el Moià tingués continuïtat. Per la seva banda, l’Avià B ha hagut de jugar sis dels set primers partits de lliga com a visitant a l’espera del final de les obres a l’Alfons Gonfaus.

Ara, però, sembla que tots dos equips aixequen les orelles. Aquest cap de setmana l’Avià B ha golejat el Santpedor per 6 a 1 en el tercer compromís com a local. Els números del filial avianès a casa són envejables: 7 de 9 punts possibles i, per tant, invicte. Al Puig-reig, en canvi, li va costar més guanyar. En un partit molt igualat, va haver de suar per marcar el gol que li donaria els tres punts al camp del Navàs.

Avià B 6 Santpedor 1

A Avià, els homes de Xavi Ortega s’han trobat un rival inferior però guerrer. Els gols d’Arnau Pons, Roger Vilalta i Xavi Rafart permetrien als locals arribar al descans amb un còmode 3 a 0. A més, l’àrbitre va deixar el Santpedor amb 10 al minut 25 en ensenyar la vermella directa a Rubén Castro. A la represa i amb un jugador menys, els bagencs no van tenir opcions. Arnau Pons i César Garcia van fer dos gols més en un quart d’hora i Jordi Rotllan faria el sisè a les acaballes del partit. Entremig, també a les acaballes, Pablo Orlando Benítez va fer el gol de l’honor dels visitants.

Fitxa del partit

Navàs 0 Puig-reig 1

A Navàs, el Puig-reig va tirar d’èpica per derrotar els locals. En un partit força travat, els puigreigencs van topar amb el hàndicap de l’expulsió d’Esteve Montardit quan faltaven 20 minuts pel final de l’enfrontament. Montardit jugava el seu primer partit oficial de la temporada.

Tot i l’inferioritat numèrica, el Puig-reig no va perdre la cara al partit i va mantenir-se viu i amb la porteria a 0 fins al darrer minut. El premi arribaria: un gol de Marc Balmes al 89 seria suficient per tornar al camí de la victòria, després de la dolorosa derrota a casa en el derbi contra l’Avià B.

Fitxa del partit

La classificació

Amb les dues victòries, el Puig-reig s’allunya del descens i l’Avià B en surt per primer cop aquest any:

Captura de pantalla 2017-11-07 a les 19.00.08

Tercera Catalana

Comentaris