Casserres CF, CCR Baganès, CE Berga, CE Olvan, Montmajor FC

El Casserres sorprèn el Montmajor i guanya merescudament el derbi comarcal de la jornada

El Casserres sorprèn el Montmajor i guanya merescudament el derbi comarcal de la jornada

El Casserres ha assaltat el camp del Montmajor en el derbi comarcal de la 8a jornada a Quarta Catalana. Tots dos equips arribaven al xoc en una situació similar a la classificació, però el Montmajor partia com a favorit pel factor camp. Al final, però, els locals van fer un mal partit i el Casserres va rematar una bona primera meitat amb tres gols a la represa (0-3).

A banda, el Berga B va empatar a 2 a casa contra el Castellnou, un dels equips que sembla fet per lluitar per l’ascens. L’Olvan va caure golejat (4-1) al camp del líder, l’Artés, que no afluixa i ja suma 20 punts. I l’Alt Berguedà va perdre al camp del Monistrolenca (5-4) en un partit absolutament boig.

Montmajor 0 Casserres 3

Doncs sí. El Casserres sembla tenir la mida presa al camp del Montmajor. Els locals arribaven al derbi com a favorits, no només pel factor camp sinó també pels resultats i les sensacions de les darreres jornades. Malgrat tot, van fer un mal partit, i el Casserres va merèixer la victòria. El Montmajor no va estar ben col·locat sobre el camp durant bona part de l’enfrontament i el Casserres va rematar una primera meitat força còmoda amb tres gols a la represa. Un d’ells va portar polèmica per unes mans a l’hora de controlar la pilota, però el cert és que els tres punts van anar a parar al bàndol que més ho va merèixer.

Artés 4 Olvan 1

El líder va demostrar ben aviat perquè ho és. L’Artés va sortir decidit a marcar i no va tardar massa en inaugurar el marcador. Amb el pas dels minuts, però, l’Olvan va millor i a la mitja hora va empatar amb una diana de Sergi Serra. A la represa, els locals van sortir igual de forts que a la primera i es van tornar a avançar. La millora de l’Olvan es va repetir aquest cop no va ser suficient per empatar. El 3 a 1, a falta de 20 minuts pel xiulet final, va deixar tocats als del Berguedà i a les acaballes arribaria el definitiu 4 a 1.

Berga 2 Castellnou 2

Ben aviat, al minut 3, el Castellnou va tenir l’oportunitat d’obrir la llauna des dels onze metres, però David Costa va aturar el penal. Poc després, Roger Carreras faria un dels gols de la jornada, des del mig del camp. A partir d’aquí, el filial del Berga va tenir diverses ocasions per fer el segon, però va perdonar i ho va pagar: abans del descans, el Castellnou va empatar. A la represa, el partit es va endurir però el Berga es va tornar a avançar amb una bona acció de Lluís Boixader. A partir d’aquí, el Castellnou es bolcaria a dalt però sense generar massa perill. A força d’intentar-ho, però, va aconseguir l’empat en una pilota penjada. Ja a les acaballes, les lesions van jugar una mala passada al Berga, que va haver de passar els darrers minuts sota mínims i donant per bo el 2 a 2.

Monistrolenca 5 Alt Berguedà 4

Partit molt disputat i vistós a Monistrol de Calders, sense cap dominador clar i farcit d’anades i tornades. La Monistrolenca es va posar per davant en el marcador ben aviat i, tot i el sac de gols que es van veure en tota la tarda, l’Alt Berguedà no va poder girar la truita en cap moment. Tant uns com els altres van tenir nombroses ocasions i el 5 a 4 final ho reflexa. En clau berguedana, cal remarcar que els homes de Xavi Ribera no van abaixar els braços en cap moment, malgrat que van anar per darrera en el marcador pràcticament tot el partit. Esgarrapar punts a Monistrol tornarà a ser molt complicat aquest any.

La classificació

Captura de pantalla 2017-11-07 a les 19.54.40

Quarta Catalana

Comentaris