Futbol Sala, Casserres Femení

A la recerca de la confiança (2-1)

A la recerca de la confiança (2-1)
Jeni Serralvo i Cèlia Guixé la jornada passada a Casserres. LÍDIA LÓPEZ

Nova derrota de les noies del Molles Malé Casserres. Les berguedanes no han començat amb bon peu la temporada, on només han pogut sumar un punt dels quinze jugats. Aquesta jornada l’equip es va desplaçar al pavelló de Valldaura de Barcelona per enfrontar-se a l’Alzina AE que es va imposar per la mínima, 2 a 1.

Les berguedanes van saltar a la pista amb entrebancs, a causa d’un endarreriment important per un partit de bàsquet en curs a l’hora que havia de començar el partit de futbol sala. L’inici descol·locat de les visitants es va evidenciar amb un gol local en només dos minuts de joc que obligava a les del Casserres a despertar. No obstant això, les visitants van dur a terme una primera meitat espessa, sense acabar de pressionar a les locals i una mica distretes, a la vegada que els seus xuts no gaudien de sort de cara a porteria. Per la seva banda, les de l’Alzina, sense executar un domini clar, aconseguien anotar un segon gol tocant el descans.

A la represa, les casserrenques sortien motivades i concentrades, generant ocasions i traslladaven la major part de l’acció a l’àrea rival. Clàudia Boixader aconseguia anotar a la meitat del període aprofitant el rebot de la portera rival i donava esperança i ànims al conjunt visitant, que encara va lluitar amb més força per la victòria. Les berguedanes seguien creant grans ocasions que acabaven fora o desviades per la defensa de les locals, que es van tancar més. Els darrers minuts de les visitants van ser especialment bons, però no hi va haver res que fes canviar la sort a la porteria i el partit va finalitzar amb una derrota ajustada per 2 a 1 del Casserres.

Gemma BaraldésGemma Baraldés Jugadora del Molles Malé Casserres

“Tenim l’actitud però ens falta entrar al partit des del minut 0 per tornar a guanyar. Penso que anem millorant a mesura que passen les setmanes així que hem de ser optimistes perquè els bons resultats arribaran segur si seguim en aquesta línia.”

 

Alzina AE Gemma Baraldés Primera Catalana FS

Comentaris